Radomir Antić
0
"Bili smo previše nervozni"
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ORAO PAO ,ORAO PAO, PRIJEM ! VALTER. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA.. NAGNITE SE ,NAGNITE SE CExxICI ETO NIGGERAAA..
Bili smo se prepati da ce nam ga kakav \"Gandzija\" zatjerati onakvog crnog do bubrega... Jos uvik se oporavljamo od Turskih batina...
@ AKADEMIK,Teks i ostali prdoslavni vampiri Šta je nebeski narode?Pobijediše vas Afrički Baliye,Bošnjaci,Crnje,Šuge i koješta...Đe su vam šajkače junačkke,selektor Mladić,Vojvoda Putnik...a rugali bi se Bošnjacima,što nismo prošli zafaljujuć FIFI i Blatteru...ali smo mi pobijedili Ghanu 2:1,i to u jačem sastavu...Halal jim vijera našoj crnoj braći,nek su zeznuli svrbske prdoslavne vampira...pa ja.
AAAAAAAAAAHHHHHHH MEEEEEEEEEEERRRRAAAAAAAAAAAAAAKKKKKKKAAAAAAAAAAAA......................................................................................................................................................
AKADEMIK 13.06.2010. u 20:05 PREKRATAK LANAC TE JE POCEO NERVIRATI , MEDJUTIM AKO TAKO NASTAVIS MORAT CEMO TI I BRNJICU STAVITI .
Pored živog Žigića ne znam kako bilo koga drugog možete zvati kloc.
suazo svaka čast !
Žao mi zbog Krasića i Pantelića.
Akademik,iz kojeg se ti sanatorijuma javljas? Znas sta ti je Slavuj rekao, da ce ti narasti cir ako mrzis.Zato uzmi svoju dozu tabletica,pa na spavanje
Ja sam Haris Mirvic i volim kad mi ga babo uvali zguza a mater mi lize jaja
i ovde budala nad budalom
Teks i akademiku je drago, on trenutno slavi veliku pobjedu srbije protiv ghane, Pardon poraz, ali zaboravih vama je to isto !!!
AKADEMIK,naći ću te obećajem. Selam iz Edmontona
IDUCE KVALIFIKACION IGRACE TE PROTIV NAS-REPUBLJIKA KOSOVE ! MI CEMO VAS BOLJE RAZVALITI. REMSEPO NA VAS DRES ITO U SRIDU .
suazo , kratko jasno ,