Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aul ovaj ili nije gledao utakmicu ili je stvarno izgubio kontakt sa realnoscu Od njegovog dolaska ,skuplje ekipe a losijeg fudbala rijetko da je ko vidio u Engleskoj
kreni naprijed izmjeni 2-3pasa i vrati loptu na centar, pa onaj s centra 2-3 pasa i vrati loptu golmanu. golman doda prvom 2-3 pasa do centra, pa 2-3 pasa preko centra i 2-3 pasa do sesnaesterca, pa opet 2-3 pasa ka centru i 2-3 pasa nazad do golmana i tako 90min. sto jest jest...igraju fudbal da ne zabiju i da izmore sve koji gledaju. on je odusevljen. zine od man utd. kaze trebali smo dobiti - ja zadovoljan. ispadne iz uefa lige - zijani i opet zadovoljan...izgubi sanse za trku i titulu on zadovoljan...i na kraju mu ostao fa cup gdje ce u polufinalu opet biti zadovoljan porazom od man.utd.a.....jebite me ako je ovaj normalan???? centarfori mu na centru, krila na bekovima...golman najopasniji napadac! hajmo naprijed, pa povratna i tako unedogled!
KoJu si ti utakmicu gledao
hahahaha čojk plače ne troši suze baksuze
man city je ispao zasluzeno a onog balotelija treba posalat u K1 da tam pokaze svoje sposobnosti sve u svemu nazire se finale dinamo kijev-viljareal
baloteli je pokazao kako prljavo igra,a mancini drzi dzeku na klupi!zao mi je zbog dzeke ali nek su ispali!
jeste K*RAC
I\'m fantastic one!
Je_bo ga Baloteli. Ako su ped_eri ljubavnici ne moraju se je_bavati preko Dzekinih ledja...
Ma svaka vam casta,igraliste fenomenalno,cak ste trebali i proci dalje,konjuuu
Placi mala placi, osto sam na raci...
mancini je loše vodio ekipu, i to može primjetiti svali laik. najveća greška je vađenje silve iz igre u momentu kada su stvorili pritisak na gol diniama. pa silva je u nekoliko navrata 3-4 protivnička igrača navukao na sebe. o davanju prednosti baloteliju u odnosu na džeku ne treba ni trošiti riječi!
MANCINI JE KRIZA . BALLOTELI JE RETARDIRAN DECKO. IMA OPASAN POGLED MORA DO JAGOMIRA MALO. JADAN DZEKO SA NJIMA
Manchini vrati mi 95 minuta života.
Super su igrali. Zato su ispali. hahahahahaaa
Hoces reci Kolarov tvoju mamicu, glupane jedan sumski. Neznas da igraju za isti klub.
Ja sam na momente mislio da igra Barcelona a od onoga Barryja sam mislio da je Messi. Fantasticna igra, bravo Mancini!!!!!!! Gledaj Mourinho i uci se!!!!!!!!