Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jest vam vijest i sranje od Bilda, JA TO REKAO PRIJE 2 SEDMICE! Ziku sad kad Ingolstadt udje u BL i Vedo pojacanje :)! To Dove legendoooo!
dolazi u sarajevo ako mu ne bude ofirno
Trenutno je Ibišević više za druge lige, nego Štutgart.
znaci: sigurno ce napustiti klub...
po cinjenicama koje su vidljive zadnjih mjeseci, nije zasluzio poziv. ali Vedator nije dzaba dobio nadimak. bas kad se najmanje nadas i kad je najpotrebnije....kad svi otkazu, kad Dzeko visi u zraku, kad vezni red ne moze da probije odbranu, kad visoke lopte niko ne primi.....eto Vede....i zato ga zovi Mesa pa makar bio na klupi....al trebat ce;))
vedo i miske igrali ili ne igrali u klubu u repki uvijek daju najbolje rezultate! dok se recimo za Pjanića to uopće ne može reči...znači momak me počeo strašno više nervirati...je.be mi se kako igra u Romi! naprosto mi se je.be! al u repki igra ko neki drugorazredni igračić!
Slazem se. Samo je Miske svoje odradio. I nije vise za repke. Vedo je jos od koristi. Fizicki je spreman i samo je pitanje vremena kad ce opet proraditi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vedatora ne treba zvati na pripreme za Andoru. Definitivno. Hvala haveru, ali operi memlu s kopački pa se javi.
logika stvari i onako u nikad gorem stuttgartu sjedi na klupi.... promjena kluba bi i njemu godila svakako
Mislim da u svakom slucaju Vedo mijenja klub na kraju sezone...
A gdje ce ... CV mu je strasno los kada pogledamo proslu citavu godinu ... Od stare slave se u futbalu niko nije najeo ... Mozda neki Eskiherispor ili Turmenispor ?