Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebiga ispade Haso njima tamo sluzi kao kakav otirac za frustrirane zvijezdice....ma boli te racku Haso dokle god placaju.
ko se zadrzao u bayernu poslije incidenta, Haso ili Boateng
Boateng nije nikakva zvjezda, prosjecan odbrambeni igrac bundeslige.
Ahahahahah Boateng na ventilatorima. Papak.
Manijak koji je prosao sa kaznom od 1,8 mil eura a postoji milion dokaza da je ubio jedan mladi zivot bivse djevojke i ostavio dijete od 6 godina bez majke. No smrdljivi lovatori iz kluba su radi svoh a ne njegovog imena sve zataskali is redi da sa novcanom kaznom prodje. Lik je poznak kao extremno agresivan i nasilan ali nije nicija do zore gorila.
kad se sjetim kako je ovom boatengu messi kicmu slomio
Lomio je i Boateng njega u finalu SP na Maracani.
Ovaj Haso da sta valja i vrijedi bio bi u nasem Savezu a ne tamo u nekom Bajernu .
😂
Haso glavni u Bayernu,ne moze mu niko nista,a nasi levati ne znaju covjeku cestitku za ng poslati,kamoli sta vise
Braco baba.
boeteng pogledajte mu odvratne face ona umišljena sebična njuška