Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treniraj i treniraj i biti ces u timu nametni se . Trci malo vise sto je dortmundu najbitnije da ima dobre trkace , ocito da se grosskrojc bolje krece od perisica a kad je trio Goetze,Reus i Kuba u pogonu nema mjesta ni za koga drugog duga je sezona boiti ce mjesta za sve . a ne da pricas bezze kako ne igras dovoljno i hoces da ides samo stvaras nemir u timu dobar si bio u belgiskoj ligi i dao gol Partizanu i ligu prvaka . U Dortmudnu mozes samo da napredujes jer se radi sa igracima dok druge ekipe traze gotov igraca sto ti jos nisi ;)
trebao ga je istjearati iz ekipe,svakako pojma nema
dobra ekipa mora imat dobru klupu..on iako ne igra on je vazan igrac za BVB..a da bi igrao za prvu postavu moras se boriti..s pravom je kaznjen; mozda je pretjerana suma novca ali.....
Hajde ti dječko odatle.Nećeš se tu naigrati.traži odmah novi klub.