Nogomet
0

Bild: Guardiola ima udarnu postavu

Totalsport
Trener Bayerna Pep Guardiola je nakon osvajanja Audi Cupa u Münchenu riješio sve nedoumice o startnoj postavi, piše njemački dnevnik Bild.

Bavarci su u finalu pripremnog turnira u četvrtak pobijedili Manchester City s 2-1. Engleski je doprvak poveo pogotkom Alvara Negreda, a domaći su preokrenuli golovima Thomasa Müllera iz penala i Marija Mandžukića. No, hrvatski reprezentativac, čini se, neće biti dio udarnog Guardiolinog sastava.

Manuel Neuer, dakako, ima zagarantovano mjesto na golu, baš kao i Philipp Lahm i David Alaba na bokovima, dok su novi stoperski par Dante i Javi Martinez koji je iz vezne linije prebačen u odbranu. Bastian Schweinsteiger će biti jedini defanzivni veznjak, dok će sredinu okupirati Arjen Robben, Thiago Alcantara, Toni Kroos i Franck Ribery. Thomas Müller zasad drži poziciju lažnog napadača premda mu, piše Bild, Mandžukić puše za vrat s dva gola na Audi Cupu.

No, uskoro će za igru biti spreman i Mario Götze koji će također konkurirati za poziciju lažnog napadača tako da Mandžukića nedvojbeno očekuje velika borba u predstojećoj sezoni.