Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa p**** li vam materina, valjao vam je dok je davao golove za reprezentaciju, sad ga odmah pljujete, koji je ovaj narod gamad! sugavi smo mi bosanci! on lafo musav, eto nek vi niste. da ste mu dorasli, vi biste igrali, zato sutite i uzmite pravopis bosanskog jezika da naucite gramatiku!
Vidi se da te nije trenirao car - jedan i jedini - Fatih Terim. BIH 4EVER!!!
eto nek si ti skolovan....si.pu ga ti intelektualac moj skolovani.
yebo vam više džeko mater u po groba. dokle ću morati u novinama čitati 95% članaka o jednom neškolovanom igraču. pa ne interesuje cijelu naciju samo džeko i lopta, idioti retardirani.
ne dirajte nam edina jedino sto valja u lijepoj nasoj BIH
Idioti švabski, što ga niste pustili u Milan pa sad ne bi imali takvih problema. Na sve načine ste stopirali njegov odlazak i razvoj karijere, a sad tu pričate na njega. Ne treba nijedan više gol dati za vas, kreteni jedni.
eee moj Edine ,\"nebrušeni dijamantu\"¨!!
Srbi su Jevropu spasili od Huna, Turaka, nacista, Bin Ladena, cunamija i recesije.
E Srbi, Srbi, zar vam je toliko muka da ne znate sta bi pa se predstavljate tudjim nickom? Doduse sta ocekivati od vas nego laz, prevaru, kradju ... Da citiram Cosica o Srbima: Lažemo da bi smo obmanuli sebe, da nas nije strah, da sakrijemo svoju bedu, lažemo stvaralački, maštovito, inventivno
Zlobne dushe mogu da mi ga pushe
\"This video is no longer available due to a copyright claim by UEFA\", pazi ove furke. UEFA mahnula čarobnim štapićem. Pa da mi neko kaže da živimo u demokratskom i slobodnom društvu sa pravom na \"slobodu govora\".
Misimovic ce opet igrati za Srbiju!!!! Kada se jedna drzava raspadne, kao sto ce BiH uskoro, onda svi bivsi reprezentativci te zemlje imaju pravo da se odluce za koji drzavu bi zeljeli da igraju. Tako je bili i sa Jugoslavijom, tako ce biti i sa BiH.
SVE PUNOGLAVAC DO PUNOGLAVCA....
jah...i vi ste svi tako jako pametni i svi bi vi to bolje uradili i bolje znali neg iko na ovome svijetu...sto onda niste vi na terenima?nego sjedite tu pred pc-om i pameteujete i kritikujete i psujete...vala bas ste talenat al samo u rubrikama:\"valjati gluposti,psovati, praviti se pametan...\" TO su tipicne bosankske osobine iskoristi pa baci-dok ti treba valja ti, cim nesto neide po planu okrene mu se leda i jeb...mu se mater... Misimovicu najljepse cestike za dobitak sina...(na to se niko nije sjetio jel?)
Što nam ga Miloš zavuče, do jaja. FEDERACIJA4EVER