Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba, misliti na buducnost i kupovat samo najbolje!
ti mislis da je bayern spasio bvb s tim sto im je posudio 2 mil a dug im bio preko 70 mil €
Sta je bvb??? Jel to nesto za jesti il sta? Ne razumijem ja take rijec, nista mi to ne govori, to je nesto beznacajno ocito.
Mudro. Mia San Mia :)
Najbolji klub na svijetu FC Bayern München. Svi klubovi se trebaju ugledat na FCB. Samo ulagat u domace igrace i kupovat najbolje domace igrace. A ne kao Arsenal 90% igraca su stranci u klubu. Nije Bayern nicija kopija, Bayern je original i najbolji primjer kako jedan klub trba da funkcionise, sto se tice ekonomija, transfer politike, placa, medjuljudskih odnosa i ostalog. Samo nenalica moze reci nesto lose o Bayernu i ljubomorna dusa.
cuj slabi ?? de mi objasnite ovi sto pisu da bayern slabi ??? eto kupice draxslera za 40--45 miliona zar to nije bolje za jednu ekipu kao stoje salke da dobiju od bayerna 45 nego od arsenala koji je davao 30 miliona ?? ja nezanam ali ljumomora je bolest ako vec navijas za real, barcu itd postuj druge, kupovat se mora a sto se tice toga niko to neradi postenije od bayerna !!! eto vam reala koji daje 100 miliona za bejla onda je to ok real neslabi nikoga ?? BAYERN MUNCHEN je institucija ogledalo za sve klubove ne europe nego svijeta !! ne samo za fudbalske klubove na bayern bi se trebali ogledati svi klubovi nebitno kojeg sporta !!
doce on u Arsenal na ljeto, polako ...
nikada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dovoljno je vidjeti sta su u kosarci uradili pa ce svima biti jasno o kakvim je prljavim igracima rijec.Novcem iz FC Bayerna su kupili pola ekipe Albe iz Berline tako da njemackom kosarkom sad dominira nekakav BC Bayern Munchen za kojeg niko do prije godinu/dvije nije cuo. I onda se oni i njihovi navijaci nadju kritikovat nekog,nazivat vjestackim klubom.
Ovdje se, čini mi se, govori o fudbalu :)
ti mislis da je bayern spasio bvb s tim sto im je posudio 2 mil a dug im bio preko 70 mil €
ti mislis da je bayern spasio bvb s tim sto im je posudio 2 mil a dug im bio preko 70 mil €
Bayer ce postat kopija Real Madrida
Bajern, najgora ekipa na dunjaluku!! Bijednici pravi!! Kupuju igrace iskljucivo iz Njemacke kako bi oslabili druge timove... Bijeda pogana njemacka !
vidi ovog, glupane bolesni ! sta sigurno si navijac arsenala pa ti je krivo ? bjednik si ti !! bayernje za tebe i sve druge institucija !! bayern je ogledalo kako svi drugi klubovi bi morali se ponasat !! problem je sto postoje ljudi koji su bolesni od zavisti cega vec ? po tvom bayern kad kupi igraca on slabi druge timove hahah komicno ? kupio je bayern od barse alcantaru i po tvom on slabi bacelonu ? po tvom bayern nebi trebao kupovat nikoga da neslabi drugog hahha ? nidge veze kupovat se mora medo sumski !! svi ste kukali kako je bayern oslabio dortmund kad je kupio gece a niste nista pisali kad je bayern uoplatio 2 miliona da spasi dortmund od bankrota onda ste sutali mulci jedni !!
ti mislis da je bayern spasio bvb s tim sto im je posudio 2 mil a dug im bio preko 70 mil €
PRIKAŽI ODGOVORE (2)