Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj mali ceto hoda kuda hoce.....sad se cak i Hrvatinama iz Mostara uvalio!
Koliko vam drva treba ove godine u Sarajevu? Već -11 i -8.
Da se ne lazemo, otjerali su ga stratezi sa istoka i zapada. Bibliji je, kao npr Velkoskom i Stojcevu (velemajstoru kakvog dugo nećemo vidjeti), ili evo sada Duljevicu, našem daleko najboljem igraču, jebavana majka 90 minuta iz utakmice u utakmicu. Vidi se po tome što u izjavi uopste ne spominje Sarajevo da je jedva dočekao da ode.
Uprava je kriva što se ulizuje tim likovima umjesto da stane iza igrača. Osim toga neoprostiv je onakav odlazak Tatomirovica i netransparentnost oko te muljaže. Nadam se bar da neće dozvoliti sad da Duljevic ode za sitne ili nikakve pare
Kad bi sastavili ekipu od igraca koji nisu bili dobri Zelji i Sarajevu bila bi prvak .
jarane moj sta je ovo,koliko ja znam pravila za registraciju su da ne smije biti vise od 6 stranih igraca u prvom sastavu ,dok sarajevo zeljo i zrinjski imaju ne znam ti koliko stranaca,sta je ovo ba?
zrinjski kupuje odbjegle igrace Sarajeva i Zelje i onda osvaja titule