Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema opravdanja za Lesija,1 gol u 13 utakmica u farmerskok ligi a pritom igra u najboljem timu na svijetu!!
Ne igra u Realu :DD
Messi daleko najbolji ikad. Dovoljno ti je pogledati samo jednu utakmicu PSGa da se u to uvjeris. 5 golova u Ligi Prvaka. Daleko najbolji ikad!
Mesi je tom porukom uvrijedio magarca
jbt ja kakvi su ljudi postali, ponizavat sebe radi jbn gonica lopte
Messi najveci u historiji ovog sporta
Ma i ovaj svijet ništa ne valja kad ovakvi polu- pismeni neandertalci, čast izuzecima, zaraduju opasne milione dolara, eura ....kud i kamo više od najboljih svjetskih naučnika, inženjera, ljekara.
We all dream of a team of Carraghers
Bijesni Leesi...
Ko je Jamie moze li mi neko reci
vidi karagera ko da je prije dvaes godina zavrsio karijeru 😁 doduse i ja sam mlad osijedio 🙄
sta je james carraghey ili kako se vec zove :D upraavo gledam taj panj nije uspio ni prvenstvo osvojiti, o cemu on prica?
čifo ostaje čifo
Ovaj bi mater prodao za par followera