Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono protiv Crnogoraca u Zenici je bilo revijalno-praznicnog karaktera. Danas ce se znatno jasnije pokazati kuda ide ovaj tim...Sretno.
Duljevic je pokazao da treba igrat 90 minuta!
Nije mi jasan ovaj savez,kraj sezone oni nakvu glupu utakmicu u Južnoj Koreji dogovorili,svaka vam čast.Izmoreni od duge sezone i od puta,samo daj Bože da se nitko ne ozljedi rezultat je manje bitan.
Sretno.....
Nakon 13 sati leta ja bi stao na gol samo, ne bi igrao nema sanse
Ekskluzivno!!! Na treningu se posvađali Kolašinac i Vranješ!!! Vranješ: Koreanci su Srbi!!! Imamo isto pismo! Kolašinac: Koranci su Sandžaklije! Imamo isti jezik. Prvak Japana pregovara sa Saricem: odusevljeni sto je obrijao tjrme u obliku japanske zastave. Prosinečki: korenska kuhinja je vrhunska! Piton ima i sti okus ko žirafa! Čitajte HLOPTU, magazin FSBiH
Ma ubit ce nas ko Kuduz bademu
hocel' biti prijenosa na face tv-u ??
hocel' biti prijenosa na face tv-u ??
Idemo gore po 0:0
Ubacite Praljka sa Džekom u napadu. 4-4-2 formacija. Isturite Duljevića i Višću, Bešić i Pjanić sredina. Biće onda golova.
@ScoobyDoo...Mislis Prevljaka?
Praljak se ubio u Hagu😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)