Komentari (247)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijeddddd jednaaa JEDINAAAAAAA🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜⚜🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
U Zenici nema sanse da ne prodjemo Sjevernu Irsku, a onda jebiga Slovacka i R. Irska su obadvije dobre reprezentacije, vjerovatno u rangu sa nama, ali opet ako se i druga utakmica bude igrala u Zenici, eto nas na EURU!
@bosq23 Ne budi lud. Irsku ne mozemo dobiti ni da se igra pred tri Zenice. Pogotovo ne sa ovakvom neznalicom na klupi. Sa Papetom ili nekim drugim na klupi bi imali vise sansi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja kontam sto irci veceras slave onoliki poraz a ono znali da igraju proti nas u barazu :)
suti samo nek nisu portugalci opet
Irska nas je u zadnjem barazu razbila. I ne postoji teoretska sansa da mi sa ovom nesposobnom zutom ublehom mozemo pobijediti Irsku ma gdje igrali. A igracemo skoro sigurno kao gosti, jer UEFA nece dozvoliti da dva puta igramo kao domacini. Samo ako dodje dobar trener, imamo kakve takve sanse. Zuta ubleho odlazi jos veceras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi bili prvi u grupi sa Austrijom i Sjevernom Irskom, mi bili prvi, sjev. Irska zadnja.... I sad i prvi i zadnji u barazu... Znaci bezveze se trudili da budemo prvi... Dal ovo vise iko konta?
Ako Bosna ispadne navijam za komšije... :)
Odmah dovesti novog selektora! Sa žutim nema ni igre, ni pobjede.
Vidi nas, već kalkulišemo kako ćemo protiv Španije igrati u grupi ....
Cao drugari....tataratira..👎
Nema sanse da prodzemo dalje. Pa igra se prvenstvo u Irskoj.. Jedna od Irskih prolazi dalje...
@Bosanac95 Ne može se istovremeno biti i Bosanac i Hercegovac...ustvari može,Bosanac nacionalno,Hercegovac regionalno.
Treba napravit sistem iz devedesetih kada se samo prvoplasirana reprezentacija plasirala na Euro. Ovo je smiješno. 80 % reprezentacija iz Evrope se plasiralo, a BiH po običaju nije. 😂😂😂😂😂😂😂 Ma hajte molim vas. 😁😁😁
jest ova s irska sretna
Ma hajte molim vas nemojte biti deca. Čuj BiH da se plasira na Euro sa onim igračkim kadrom. 🤯🤯🤯
@fbUser1573943864 Igracki kadar, i nije toliko los. Da je dobar trener, i da se pozovu jos neki igraci koji su otjerani, moglo bi se pokusati pobijediti. Ali sa ovakvom NEZNALICOM OD TRENERA, BEZ AUTORITETA, NEMA SANSE DA SE PLASIRAMO NA EURO.
@fbUser1573943864 Al kakav igrački kadar ima finska? I kakav je igrački kadar bio kad smo sa Ćirom bili drugi u grupi sa Španijom i Belgijom? Kad smo Belgiji trpali četiri komada u Genku... Kad je Portugal sa nama na guzove prolazio u barazu? Imamo mi igrački kadar, al džaba ti kompjuter kad ne znaš rukovati njime... Selektor je taj koji treba da motiviše, rasporedi i natjera igrače da daju svoj maximum... Prosinecki ni dvije ovce nebi znao čuvat, bar bi jednu izgubio
Uuu Kad se pogleda njihova borba i trka protiv njemaca mislim da su jaci od BIH trenutno. Nece biti lako
možda i prođemo Sj. Irsku i pobjedimo ali Slovačku ili Irsku sigurno nećemo
Čitam ove komentare kako ćemo opet razvaljivati. Na osnovu čega do sada vidjenog bazirati te komentare? Jeste li vidjeli da je to jedna obična nedisciplinovana grupa 11 osrednjih igrača . Odakle optimizam da će ista grupa od 11 jer team oni nisu sa istim moram reci lošim selektorom ista napraviti? Mi smo prvaci u laganju samih sebe
Kako vidim i da se plasira na euro Prosinecki nece biti trener a po komentarima vidim i zasto..
Sjeverna Irska puno slabija od Irske. Ovo je lak prolaz.