Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle beskućnicima pasoši?
koji je to balvan bukvalno preveo?
jel ovo neka zajebancija... radi li se ovdje o timu ljudi izvan BIH il baš beskućnika, prvi put cujem
Haj nek smo se i mi negdje plasirali pa makar u beskučnike
Jedino prvenstvo gdje ce BiH da osvoji 1. mjesto.....prvenstveno zato sto u ovoj kategoriji imamo najveci igracki kadar.
rusija ili poljska imaju daleko veci igracki kadar.
@MameBiramDiouf jest ali hajde ti to objasni balvanu koji nije mrdnuo dalje od svog sela.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
meni ovo tuzno....:(
zasto, treba pobijediti onoliki egipat :) konkurencija je opasna
@Juraj.Janošik gospon Zloćo.....:-) pa ne znam...sam riječ beskućnik mi je tužna...valjda je, imati dom, jedna od ,po egzistenciju, najvaznijih stvari...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imajul naši reprezentativci pojačanu ishranu u javnim kuhinjama ? Ako se ova troglava vlast ima čime pohvaliti to je da je za proteklih 20 godina stvorila dovoljnu bazu beskućnika za favorita na prvenstvu !
da do godine igrate turnir onih koji imaju krov nad glavom pa makar i izgubili
Kod nas samo oni koji nemaju ništa ili imaju jako malo rade srcem i zalažu se maksimalno - evo krenuvši od "beskućnika", preko sjedeće odbojke, karatista, pa do mladih košarkaša, atletičara i tenisera (mogao bih ovako do sutra). Čim se tu uvuče novac, i to velika količina, nekako kvalitet srazmjerno opada. Ne uvijek, naravno, ali nekako je česta pojava.