Kvalifikacije za EP (mladi)
0
BiH savladala Bugarsku
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo momci........hajmo Bosno i Hercegovino.......
nesto gledam imena jel ovo sve po nacionalnom kljucu il je slucajnost u pitanju
jeko ovaj zlomislic? fakat cudno ime
TOOOO Bosno samo udaraj,nosi pobjedu za pobjedom!!!!!
Kako sam ja shvatio, kvalifikacije grupe 7 se igraju samo u Sarajevu? Ako je tako, super, odlična prilika za plasman. @... Ne bih se složio. Naša reprezentacija će sada vjerovatno doći do baraža, pa možda i do Svjetskog prvenstva. Sada u glavama naših mladih više nema računice poput: \"Hrvatska je uvijek na prvenstvima, BiH nikada, pa uzimam RH.\" Ne, sada je i BiH u igri. A ukoliko im je RH ili RS draža, ne trebaju ni igrati za našu reprezentaciju.
Aferim momci!SAMO NAPRIJED! BiH4EVER!
bravo momci. steta sto ce dijamante medju vama za seniorsku repku vjerovatno probrati hrvatska i srbija a nama ostaje poneki dijamantic
i SRBIJA SAVLADALA CIPAR-PARDON-KIPAR!!!
Bravo decki,svaka cast...
prvi smo, sreca da ovi levati igraju nerjeseno. Odosmo u evropu!
bravo omladino, Domovina se brani g0l0vima.