Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kapacitet 3 700 mjesta ??? wtf :O
Spisak igrača BiH koji bi trebao biti za tu utakmicu: ( al naravno da je ovo normalna država, a nije) Golmani: Samir Handanovič(Udinese), Asmir Begović(Stoke City) Odbrana: Izet Hajrović(Arsenal) , Vedran Ćorluka( Tottenham), Darijo Srna(Sahtar), Emir Spahić(Sevilla), Saša Papac(Rangers), Senad Lulić(Lazio), Neven Subotić( Borussia Dortmun),Dejan Lovren(Lyon) Vezni Red: Bačinović(Palermo), Marko Marin(Chelsea), Luka Modrić(Tottenham), Ivan Rakitić(Schalke), Miralem Pjanić(Lyon), Haris Seferović(Fiorentina), Zvjezdan Misimović(Dinamo) Napad: Zlatan Ibrahimović(Milan), Edin Džeko(Manchester City), nikica Jelavić(Everton);Vedad Ibišević(Stuttgart) Mi bili najbolji na svijetu!!! Palac gore ako se slažeš da bi bili najjači!
pape RETARDU odlazi!!!
Munira Zildžić sinoć pronađena u općini Novi Grad vas u goloj vodi sa poluvlažnom minđom
Komentari nekog naseg igraca prije utakmice: \"Idemo na pobjedu...\", \"Dacemo sve od sebe da nase navijace ne razocaramo...\" BiH-0, Wales-2. Komentari nekog naseg igraca poslje utakmice: \"Pa dobro, ipak je ovo prijateljska utakmica bila...\", \"Nismo imali srece na kraju...\", \"Bla bla bla...\"
Jeste li mogli manji stadion zakazati ? Pa bolje onda zakazite na Velezovom stadionu, tu je negdje kapacitet, a i bolju podrsku cete imati! PAPE MI TE VOLIMO! NE TRCIS TI PO TERENU, NISI TI KRIV ZA NEUSPJEHE, KRIVI SU IGRACI!
A to ce Welshani da nam glume Lihtenstein, ili sta...???
pustite saju na miru. safet je napravio dobar tim, ima solidne igrace, ali igraci su glavni krivci za neuspjeh. ne igra safet na terenu. safet napravi dobru formaciju, igra sa najboljim igracima koje trenutno imamo na raspolaganju. igraci su ti koji izadju na travu i \"trce\" i igraju lopte. dzeko, ibisevic, spahic, papac, misimovic, oni su ti koji su zakazali. izgubili su od irske. ja zvijezda i qqurca.
SAFETE ODLAZI !! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI ! SAFETE ODLAZI !
3.700 mjesta. Puno brate, toliko o tome sta misle o nama lol
navijaju dva drpeta iz kiseljaka STO SE UVLACE BOSNJACIMA U PAKAS DARIO I MARIO HRVATSKU ILI BOSNU ?
KAD ČE SE KONAČNO KVALIFIKOVATI DA SE I JA MALO PROMOVIŠEEMMM KAO VJHERNA NAVIJAČICA DA POKAŽEM SVOJE ADUTEEE (.) (.)
Iskrena da budem voljela bih da konačnoo pobjede stvarno sramota čista nijedne pobjkedeee ne mogu da vjerujemmm virjeme jeee višeeeeeeeee NAPRIJED ZMAJEEEEVVVVVVVVVIIIIIIIIIIIIIIIIII
S bilmezom na celu, kakav je Safet Susic, nemamo se cemu nadat
DOSTA JE VIŠE, DOVEDITE MAGATA ZA TRENERA !!!
Taman 3700, da ne mogu kockaste glave iz dijaspore doci i sramotiti nas na tribinama, umjesto da cuvaju ovce po brdima odakle su pobjegli..