Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PAZNJA: ''Banjalucanima'' ponestaje zastava i drzava za navijanje.... Umrite kompleksasi ! ''Selam'' i Miletu krmku. Danas double Anal u seher BanjaluKi :) !
:)
Džeko dere te p_e_d_e_re a Miske ih šalje u Džekine ralje Vranješ Samarasa lagano p_r_c_a dok Spaha Gekasu finte puca Od Zukana prolaza nigdje nema dok Medunjanin novi napad sprema Pjanić nam ovdje nije ni trebao jer da je on igrao Hellas bi tek n_a_J_e_b_o
Možemo li se radovati našm pobjedama bez diranja u pravoslavlje ili katoličanstvo. Zašto našim zemljacima olakšavamo da ne vole ovu zemlju. P.S. - Ko opet kaže nešto protiv Bilinog polja i Zenice, dabogda oćelavio!
hahahhaha, joj neki komentari na ćirilici hahahahahahah :D dobro je pa je nikad ne naučih hahahahahha :D
Svka Čast momci, pzdrav iz Crne Gore, pa da možda zaigramo zajedno u grupi
Najjače je što je pod nadimkom Emina I e-mejl koji glasi "bob-kanada"! :) Dakle, sukladno tomu, kladim se da se iza istog ne krije nikakva Emina ili uopće djevojka po tom osnovu, nego vjerovatno neki crnokosi (možda i brkati) anadolski zaostali element, crnih očiju! :) Bosanci, odradili smo posao kako spada, oba tima!
hajmo marvo besposlena tražit posla, a ne dangubit po utakmicama, pa da mi je porše što ga ovaj ili onaj voza, vidite kako pametno zbori ova Emina. eto viza još malo!
Ja i moj Babun, pardon Babo (uh, lapsus teški!) ćemo presavit tabak, tj. hartiju, i e-mejlom prošljediti u Den Haag. Razlog, pitate se? Bila sam tako sama te noći dok nam je Muškinje horgijalo, a nije be bogme mogla utiješiti niti serija moja omiljena... Ah, žalosti što se ovi naši karci, pardon, muškarci odrodiše od nas bošnjačko-srpsko-hrvatskih ženskijeh... a baš smo im ugađali što jest jest, evo nek rekne Babun, pardon Babo moj. On zna šta je zakon, bio je u Haggu!!
Rek'o je davno Balašević: "Pašće Grčga, sigurno hoće, k'o što pada truhlo voće." Ma ubili ih naši nogama.
Svaka čast jarani, pozdrav iz Crne Gore pa da se, ako bog da, vidimo u Brazilu!
u životu se nisam napio ko sinoć
a jest mi zao srba..mamu im
Zalosno je ovakvim komentarima kvariti sjajnu pobjedu bosansko/hercegovackih reprezentativaca! Igrali su kao nikad dosada, odgovorno ,disciplinovano, nije to bila stvar srece, nego kvaliteta, pruzili su nam divne trenutke! Navijaci sjeveroistocnog i sjeverozapadnog susjeda nisu imali tu srecu da svoje reprezentacije gledaju u ovakvom izdanju! Pa zasto onda pisati ovako uvredljive, nepismene i ostrascene komentare?Ugledajte se ,zaboga, na nase mladice i budite dostojanstveni!
ljudi nije samo Bosna tu je i Hercegovina ????
unistila je one i na trgu krajine heheheheehehheheheheheheheheheheheheheh
Želim se još jedno zahvaliti rep.BIH, koja daje primjer da je Bosna itekako jaka i da može i mora naprijed !Hvala momci što ste nas učinili ponosnim !PROUD TO BE A BOSNIAN !
Turci, jeste da mi je pobjeda reprezentacije sadakistana malo pomutila slavlje, ali nema veze. Pa morate se i vi bijednici necemu nekada obradovati. I naravno, tim vise ce vas boliti kada NE odete u Brazil hahahahaha