Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovog \"Bosno Ponosnog\" nekulturnog primitivca: Ne ide se na svjetsko i europsko prvenstvo zahvaljujuci sreci, nego kvaliteti. Iznad svih - Hrvatska
Krmojedu meni je hrvatska ispod pupka južno hahahahhaha
to je Hrvatska - ponos balkana....dok se zdrave sportske nacije pripremaju za Euro i kasnije Olimpijske igre,bošnjaci se pripremaju za Eurosong kojeg će pratit na svim trgovima
Najmanje kompleksa od svih ex-YU drzava ima Slovenija. Njih briga na kojem su mjestu. U hokeju na ledu igraju na najvisim rangovima. Sto se nogometa tice bili i na SP i na EP. Sto se olimpijade tice na svakoj poberu pokoju medalju. Ljudi se udaljili 1.000km od nas jada i svijetskih prvaka u ponizavanju drugih! U Sloveniji svako dijete sa 12 godina zna plivati i skijati se a kod nas jedva 1/8 zna zaplivat a 1/20 je tek vidila skije! Slovenci se ne takmice da li su bolji od nas ili losiji nego da li su bolji od Austrijanaca ili Talijana dok mi se brinemo jel to bogati smo za pola gola bolji od Slovenaca jer smo toliko ljubomorni na njih da nam to pola gola vise znaci nego da se hljeba najedemo!
susjedi,SVAKA ČAST ponos balkana :) nisam imo pojma da ste tako pri vrhu :O što nisu objavili koja je srbija,sad me baš pere jesmo li bolji od nji
Bosanci su najbolji kad im granata odbije nogice i zaigraju sjedecu odbojku..
Hrok hrok kromjedu, istresem ti se na kthrvatsku gay momcad !
Da pokušam na teČnom šokačkom da odgovorim da se zna Kto je Kto : Ktoga briga na ktojem je mjestu kthrvatska, to je skupina gayeva s prosjek IQ-om 28...Iskakim se direktno na svo kthravtsko puĆanstvo, obrišem dupe zastavom od crvenih kockica i onda operem vodom Jamnica ! Kthvartska jedino ima više sreće od Bosanske repke, a kvalitet je neuporediv.Bosna bi vas poderala ko večernji list Bosna nije do sad imala sreće da se provuće na europsko ili svjetsko takmičenje ali zato ima neviđen kvalitet.Po tablici Bosna nije nazadovala, nego su drugi igrali tekme i napredovali, pa Bosnu pomakli na slabije mjesto! S toga drago Kthrvatsko puĆanstvo ovo je zemlja Bosanaca i Hercegovaca, izvolite preko granice pa pokažite svoje kvalitete...Vi hercegovački kamenjari samo znate da obrađujete krompir i mandarine !Pošto imate sličnosti sa majmunima, ne bi me čudilo da počnete da uzgajate i banane ! Ir a España, L\'Italia va ! :))
ne kontam kako je hrvatska 8. nidje veze ovo,bash ne zasluzuju da budu medju prvih 10,bolji smo mi jedno 20 puta....
@Realista pa kako hrvatska 8. to je vatikanska urota kazu srbi pa kako hrvatsko uvijek medu prvih 10 ta lista nista ne vazi krstaska europa uuuuaaaa kazu muslimani sto je zajednicko srbima i muslimania peru ih kompleksi :)
Sudeci po fifinoj rang listi Hrvatska je favorit u svojoj grupi za EP. BiH je samo za pola gola slabija od Ceske, za gol od Norveske a jaca za gol od Slovenije. Al heb ti to da vako prosto kazem. Nasi su sa Portugalom upackali maksimalno dok \"jedna\" Slovenija je za SP 2010 izbacila Rusiju koja je tada bila u top 10! Ipak ova rang lista je samo iluzija - nema tu nikakvog realiteta. I San Marino je igrao 0-0 sa Turskom u kvalifikacijama, Lihtenstejn 2-2 sa Portugalom i 0-0 sa Irskom, Andora samo izgubila 1-0 od Francuske kad je bila u vrhu liste i to uz pomoc penala. Mozda i nas zakaci 1-1 u Vaduzu? Ko ce to znati, ali sudeci po fifnoj listi mi bi trebali dobit utakmicu sa 7-8 golova razlike. A cisto sumljam da Safet sam u to vjeruje. Safet je opet u-ke-njo makismalno sa izborom prijateljskih utakmica. Protiv Mexica i Irske? Protiv Welsa smatram da je ok ali ove druge dvi od njih nema nista jer Irci ce testirati igrace za sljedece kavilifikacije dok Mexico ce sa samom rezevrom igrati.
SAFETE ODLAZI !
uh dobro je...
Samo da napomenem da mi je nogomet u svojoj ulozi koju zauzima u današnjem društvu izuzetno retardiran oblik emocionalnog pražnjenja navijačkih masa. Budimo realni. Komad zelene parcele gdje dvajstdva retarda skakuču oko okruglog oblika kože presvučene plastikom pokušavaju tu istu plastiku ubacit unutar sedam metara ograđene mreže.