Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistem brojanja bodova je toliko debilan Sto mi ne odigramo 5 prijateljskih utakmica protiv Nikaragve i Mauritanije pa da budemo 10.
I ova se rang lista apdejtuje bez razloga nisu odigrane ukupno 2 prijateljske utakmice...
Cudi me da do sada vec nije okrivljen novi selektor za ovo nazadovanje hehehe
tu smo realno po kvaliteti.
Meša hvala ti
Padaj silo i nepravdo
Ovo treba zapamtiti,od sad idemo samo ka vrhu..trenera imamo hvala bogu a i talenta.
Kad krene svetsko Srbija ce pobeci BiH za dvadesetak mesta. Pobedjivali ili gubili bodovi posle tih utakmica napravice razliku. Isto tako je BiH napredovala posle SP, a sad ce padati do 50 mesta.
zasto mislis da nas je briga koja je srbija i gdje..uporno smaras ti i tebi slicni..koji smo god na tabeli neka smo, da smo 150-ti..
@Hal0met Pa tu smo negdje, krševi i mi i vi. Mi ćemo na SP, a ima neke nade da se to i popravi u bubućnosti. Sjećam se prozivki i upoređivanja kada smo mi suvereno jahali 60+ sa Novim Zelandom i Gvinejom... Daleko od toga da nama tamo nije bilo mjesto, ali vi ste sada iza nas. Ako treba bolji podatak da ste pukli...mada mislim da ne..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi smo NAZADAK gdje god krenes i okrenes NAZALOST
@VIahocetamoI ... debilu, prosinečki je izabran prije par dana, još ni spisak nije napravio, a kamo da je odigrao neku prijateljsku utakmicu. treba odigrati bar 5-6 prijateljskih tekmi da pofata konce i profiltrira ekipu.
@VIahocetamoI .... jbg. želim samo reći da je on najmanje kriv. normalno da treba vremena. te fifine liste rade po principu ko više love da. pogledaj samo švicarsku i sve ti je jasno. ko u rukometu.