Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantno... nisam znao da se boduje na taj nacin... hvala na odgovorima! Pozdrav!
Da objasnim...ovisno o protivniku kojeg pobjedis toliko bodova dobijes.Npr.pobjeda protiv Spanije donosi najvise bodova a protiv Jermenije najmanje.Isto tako npr za svaki poraz gube se bodovi pa ako se izgubi od nekog ko je bolje plasiran od tebe npr.Spanije gubi se manje nego li od Jermenije koja je losije plasirana od tebe vise bodova se gubi.ISTO KAO U TENISU!
Ne znam precizno, ali sto je protivnik visi rang od tebe onda u slucaju pobjede dobijes vise bodova! Znaci na jesen ce nam samo pobjeda protiv Turske ili Spanije donijeti mnogo bodova!
Bravo!
Da li neko zna kako se ove kvalifikacione utakmice vrijenduju? Koliko se dobiva bodova po pobjedi? Da li ima neka jednostavna formula?
u evropi 23. mjesto
to znaci pobjediomo Armeniju, Estoniju i Tursku eto nas na 10.haha
ohhooooooooooo