Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Crna Gora 16.!!! WOW!!!
Da je Vaha Halilhodzic neki covjek preuzeo bi BiH a ne Alzir...
Pojedi govno od naše nezavisnosti.
P.S. Đoković lagano o polufinale Wimbledona...evo vam sportski uspjeh koji nadmasuje sve vase uspjehe od \"nezavisnosti\"(ako se to uopste moze tako nazvati)
evo izvinjavam se Hrvatima sto nisam ubrojao i vaterpolo,nije bilo namjerno...a ti smrdiš na loy.predstavljas se kao Hrvat,ali u stvari si mali,isfrustrirani loyavac. P.S.Slovenci 3 puta na velikim takmicenjima,BiH nikad! I jos imate obraza da pricate o Slovencima i njihovom fudbalu idi,bre gledaj sjedecu odbojku i lazne borbe za lazne titule prvaka svijeta u boksu....
smijesno - crna gora 16 ovi nisu normalni
hahahahha, xardas, g.l.u.p.s.o.n.e, dobro si ti ovo nabrojo, za Srbiju stavlja vaterpolo (to je u redu), a pored Hrvatske nestavlja, mi (HRVATI) smo aktualni EUROPSKI PRVACI, SVIJETSKI PRVACI iz 2007. godine, svako natjecanje najmanje u polufinalu, JUG i MLADOST višestruki prvaci Europe, JUG sedam puta uzastopno sudionik Final foura (ove godine pauziro), najjača smo repka u VATERPOLU na svijetu t.u.t.u.m.e, to je isto koda pored nas nisi stavio rukomet ili nogomet, drugo, pored Slovenije stavlja nogomet...hahahahaahhaa, Slovenija i nogomet-niđe veze :DD ...a i što sam još zaboravio, ova Makedonija je gora od vas (Bosne) 10 puta, mrtva repka, pored njih stavljaš sudionici velikih takmičenja u vaterpolu, znači samo sudionik, a i to je rijetkost, a normalno dok su na tom natjecanju kanta su za napucavanje, a HRVATSKU ne govoriš...smiješan si!!
@xardas Halo primitivac...Samo mi procitaj sta ti pise na licnoj karti... I koja je zastava u gornjem desnom uglu...
Ovaj Sa-x je pun trenera,selektora. Pratim reprezentaciju,ali brate peglate puno na svim forumima. Selektori :)
srbi s_m_r_d_e.. :-)
@xardas Nafufaj nam se cune obrezane
@xardas O cemu ti pricas pacijentu jedan, sve sportove koje si nabrojao ostalo je od mocne YU, uz klubove i objekte ostali su vam strucnjaci ali i to je Srbija razyebala za ovih 20 godina, ODBOJKA Srbija nestaje, Finska ih razvalila u gostima, (ostaci YU nestaju, a oni novi koji ulazu u sport i koji imaju pare dolaze) RUKOMET nemoj biti smijesan, mi ne mozemo na veliko takmicenje, a vi iz grupe izaci, dobijete samo Mongloliju, a bilo ko iz evrope je jaci, KOSARKA- kao sto gore rekoh, ostali klubovi i objekti uz jos par strucnjaka iz bivse nam YU, ali sam siguran da ce Srbija i to uskoro upropastiti, jer bez ulaganja i novca, nema ni rezultata... FUDBAL-necu ni da komentarisem (Estonija velesila tog lijepog sporta) Pojedinacni sportovi nisu odraz jacine drzave niti nacije, vec upornosti i talentu sportiste...
@xardas nafufaj nam se cune obrezane
Sad mi ti ko pametan
Djubrad jedna !!! A ti sta citiras neka kaze kako hoce,zar je to bitno ???? Nije ni cudo sto navijaju za druge drzave,sto se mene tice moze govoriti BELO,MLEKO,IZBORNIK,a da navija za BiH ;)
hebo li te izbornik
ni zaboravio ni oprostio