Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je sa uefine rang liste koja je relevantna za izvlacenje grupa za euro 2012 (http://www.uefa.com/competitions/euro2012/news/newsid=901647.html) i jos su rezultati od srijede, ne racunajuci posljednje utakmice. lista koja nas trenutno interesuje za jakosne u barazu je fifina rang lista (http://www.fifa.com/worldfootball/ranking/lastranking/gender=m/fullranking.html), na kojoj nista novo.
bas zanimljivo, ali na fifinoj ranglisti BiH je trenutno 46 a rununija 26. Razlika je oko 200 bodova, znaci toliko se BiH skocit? Od kud vam ove informacije?
@@_ haha
Nemisli da hrvatska treba da drzi 7 mjesto pa oni u zadnje vrjeme igraju strasno ruzan fudbal Svaka cast ranijim generacijam ali ove godine mislim da zasluzuju 40 mjesto najmanje Cak su prije vlaha Vlasi momentalno igraju puno bolji i ljepsi fudbali nego oni Hrvati se nemogu ni sa bosancima ravnjati momentalno
...gora
ENGLESKA je najjjjjjjjjj