Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Austriji domaca tekma :)
naci 1000% hahahhahaha
Fina grupa. Idemo jako momci. In Prosinecki we trust!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Odlicno.... NAPRIJED ZMAJEVI
Fina grupa. Idemo jako momci. In Prosinecki we trust!
Najjaci smo u grupi, realno.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Pogledo sam par klipova Sj.Irske kvale za Euro 2016,pa na Euru, pa ove zadnje kvale za Rusiju 2018... ma pravo dobra ekipa.Bolji su od Austrijanaca.
Kao da smo sami sebi izvlačili , nije mogla lakša grupa , ako u ovoj grupi ne možemo biti prvi , nek se ubiju ... al ne bi me čudilo da podbace pošto smo isto govorili kad smo dobili grupu za Evropsko , kad su dva direktno išla , pa opet nismo mogli ni to , kao ni ovu zadnju za SP... Kod nas ništa nije sigurno
Ovo je dobra stvar. Trenutni rang reprezentacija nije realan, tako da ce se kroz ovo odvojiti zito od kukolja. Reprezentacije koje su trenutno bolje kvalitetom nego sto su rangirane ce se brzo probiti u odgovarajucu grupu, a one koje laganim prijateljskim utakmicama skupljaju bodove, ce vrlo brzo otici sa nezasluzene pozicije/grupe.
Povoljnu grupu?! Mi smo se naispadali iz povoljnih grupa
Interesanto je da postoji mogućnost da ekipa iz A grupe izgubi sve utakmice i da se direktno kvalifikuje.Eto Holandiji prilika da se napokon kvalifikuje.
izgubi u grupi sve utakmice, ali onda ima play off najboljih 4 ili najboljih 4 koji se već nisu kvalificirali.
Nece biti lako ali treba se nadati prolazu. Naprijed BiH
SMRDIJA SA ĐETIČIMA KRMOKOLJ
prosetat cemo se kroz grupuu,samo nek nema osima ;)
U kojoj je grupi Republika srpska.
U tvojoj glavi
u grupi NŽ (neostvarene želje) zajedno sa J.Osetijom, R.srpskom Krajinom, Abhazijom, Zemljom Čudesa, La La Landom i sa Čardakom Ni Na Nebu Ni Na Zemlji
Cijela austrija puna Kalesije Sapne Tuzle i Krajine 😂
skime igra reprezentacija republike sumske???
Da reprezentacija ne postoji, niti ce postojati ikada, ako Bog da.
Igraju sa tvojom mamom
Ubij me ako iko konta kako ova liga funkcioniše. Ja samo vidim da su uzeli format davis cup-a što je dobra ideja, ove male reprezentacije napokon imaju za šta igrati. Samo ne znam hoće li ko u davis cup-u biti napredovanja u bolju grupu ako pobijediš i viceversa. Mislim da ni oni sami nisu još skontali sva pravila
@Svercer Hvala drug, sad mi je jasnije. Kao što sam rekao, slično davis cup-u, bit će ovo itakako zanimljivo za pratiti. :)
Evo jedna za milogorce uoci dolazecih utakmica: https://www.youtube.com/watch?v=_4k7sggpn6c
Vidi Smicera brata, nisam ga vidio od kad je igrao u Liverpoolu. Nije lose za BiH, dok je Srbija u zanimljivoj grupi - sto se tice gostovanja. Rumunija blizu, - prokleta izdajnicka - Crna Gora jos blize. Jooooj kako ce vruce da bude protiv Crne Gore.
Zasto bi bilo vruce protiv CG? Vestacki napravljena tenzija izmedju dva ista naroda, ne treba nasedati ni na kakve provokacije sa obe strane, to dusebriznici i zele kako bi nas jos vise odvojili.
Što ne napadoste CG kad se otcijepi od vas i priznade Kosovo. Mamu li vam trofaznu, sva vam priča oko Slo,Hr i BIH pade u vodu !
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
hvala allahu nema kipra