Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uvijek protiv arapudije.i kad izgubimo padamo na fifa listi
@StLouis Začepi gubicu poamerikanizirani bošnjo i ne javljaj se više. Dosadan si sa tom svojom obamastom propagandom, kako te bolan samo nije stid... Svi ste otišli tamo i postali pravi glupi amerikanci, ne razmišljate više svojom glavom već zdravo za gotovo prihvatate ono što vam nude propagandni mediji tipa CNN, BBC itd... Znaš li ti koliko je ljudi poginulo u Iraku i Afganistanu bez ikakvog razloga od kako su tvoji nebeski amerikanci došli tamo kako bi uzgajali opijum i krali naftu? Znaš li ti koliko je samo djece u Palestini izginulo zbog američke podrške cionistima u Izraelu? Znaš li koliko je djece i njihovih porodica u Južnoj Americi ostalo bez krova nad glavom zbog američkih korporacija koje su privatizovale javni sektor i onda davali otkaze kako bi uništili ekonomiju tih država a onda angažovali MMF da zaduži te iste države sa desetinama milijardi dolara?
Sta - to je sad iran \"neozbiljna\" reprezentacija??? Kako smo mi plitki...papci jedni, pa da li znate da: 1) Taj isti \"neozbiljni\" Iran je konstantno na svjetskim prvenstvima. 2) Taj \"neozbiljni\" Iran nikada jos nismo pobjedili, a oni nam redovno isprase dupe U tom duelu MI smo ti koji trebamo nesto dokazati, a ne oni. Mi smo jos uvijek \"neozbiljna\" reprezentacija, vjerujte...to sto smo pobijedili: Armeniju, Estoniju, i jadnu Belgiju ne cini nas velesilom (a to je izgleda ono sto pojedinci misle). Najzalosnije je sto ce nas taj \"neozbiljni\" iran mozda OPET dobiti u srcu BIH...sto bi mozda i bilo dobro za usijane glave.
Hoce li Ibisevic igrati?
Hocemo li mi ikad igrati s nekom evropskom ili juznoamerickom reperezentacijom u prijateljskim utakmicama???? @Market, yebo ja tebi mater cobansku u c*mar da joj p*izda cobanska place od muke!!!!!!
koliko ide opet ispod stola Usanovicu ? Izgleda nista se nije promjenilo...da nema Dzeke i Misketa narod bi opet bacao pedarde na na zgradu NSBiH !
neka nama irana samo nek se igra... a nisu oni losi uopste... reprezentacija po mjeri... jest da smo igrali 500 puta protiv njih al to nam se desava kad se protivnici za tekme traze mjesec dana prije... ozbiljne reprezentacije imaju raspored prijateljskih tekmi i cak i za godinu unaprijed... dakle, sad pocnite traziti protivnike za tekme za sljedecu godinu... ha ya
Ha ha, docekajte ih onako kao se braca i docekuju. Da vas hoce povesti sa njima nazad u Iran, yebo vam pas mater islamsku!
šta fali iranu to je protivnik po mjeri ja koliko znam to nije nimalo naivna reprezentacija gospodo.a što se tiče režima u iranu šta trebaju da ih ameri i izraelci gaze kako gaze palestince decenijama nek se nedaju tako i treba,imaju vojsku imaju državu imaju pare imaju sve pa bujrum gospodo ko smije nek napadne nije to irak.NAPRIJED BOSNO NAPRIJED HERCEGOVINO..................
Papak jedan... u BiH reprezentaciji nisu samo muslimani... klocu jedan isfrustrirani.
Ima da na gleda i ahmedinedzan hehehe
Cuo sam da ce i jedni i drugi igrati na domacem terenu. Je li tacno ;)
Da ste prosli put ljepse docekali hrvatsku reprezentaciju, mozda bi vam ponovno dosla
KAKVE VEZE IMA FUDBAL SA REŽIMOM U IRANU....... OVDJE NEKI MIJENJAJU JABUKE I KRUŠKE...... JA BIH DA IGRAMO I SA VATIKANOM AKO IMA TA REPREZENTACIJA, ISTO I SA RUSIJOM, ZAŠTO NE, FUDBAL JE FUDBAL......
POČELO JE LJUDI...