Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za SA-X Samo naprijed :) Volimo vas !!!
To momci samo naprijed
Mrsh Zlatane iz Budneslige, kvaris prosjek!
i ja sam zabio Hattrick pa se ne kurcim.
koje kome zabio?
Glasajte za Vedada ili Misketa!! http://www.bundesliga.de/de/tordesspieltags/2009/spieltag7.php
jedinica je najbolja ocjena.
Hajmo malo prestati svi izigravati lektore i biti lovci na greške,kad već se nemožemo zabraniti nacio-bljuvanje po \"komentarima\" od kojih mi se utroba izvrće ... pa ljudi non-stop kucaju i uređuju ovaj portal da bi NAS informisali.Kad bi sve tip-top bilo postali bi šminkeraj i morali bi smo plaćati da čitamo informacije...
... i ocjenjen je cistom JEDINICOM! Meni je ono izgledalo za ciste DESETKE! Ne znam kako se u njemackoj ocjenjuje ali za jedinice nije nikako!
e sad je uredu ZIVIO SA-X
u Hoffenheimovoj gostujućoj pobjedi u Berlinu Hoffenhajm je bio domacin! hahahaha ZIVIO SA-X