Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dosli malo da se obidje rodbina malo cevapi koja baklava i nazad
@posmatrac87 znam ja nas j. ebo nas
Poželimo sreću momcima, umjesto vječnog kritikovanja.
Zar je došlo vrijeme da im protiv lihtenštajna i armenije treba sreća?
@Krivaja1952 Nažalost, samo im sreća preostaje.
Posljednji dan prelaznog roka⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️ Javier Hernandez Cicarito potpisao za Sevilju, Ante Rebic u Milanu,Kalinić i Miktarijan pojačali Romu,Ljorente u Napoliju,Mauro Ikardi otputovao u Pariz na potpis ugovora sa PSG,blizu kraj sapunice koja je trajala čitavo ljeto.Prelazni rok u Njemačkoj završava u 20h,u Italiji u 22h,Španiji i Francuskoj u ponoć.
bravo, sa osmjehom u novi poraz, aplauz
Ukoliko se ove dvije utakmice ne dobiju sada, nema razloga dalje da se prate kvalifikacije. Prvi ima 12 bodova, drugi 9, a mi trenutno imamo 4 boda iz 4 utakmice. Katastrofa. Zbog čega katastrofa? Zato što od 6 utakmica koje slijede, mi smijemo izgubiti samo jednu, a sve ostale moramo pobijediti ako mislimo proći dalje. Luksuz će biti jedan neriješen rezultat. Druga matematika ne postoji.
@IskrenostJePrva 1 poraz koji računamo je utakmica protiv Italije ili Finske (ako jednu dobijemo, drugu mozemo izgubiti), a neriješen rezultat je luksuz i ako bude bio u nekoj od drugih utamkica prolaz je vrlo upitan.
Da prognoziram: Liechtenstein dobijamo, a Armeniju gubimo, iz jednostavnog razloga zato što smo bolji tim.
Sretno njima ali medju prva dva biti nece
Uvijek su oni sretni i nasmijani kada se okupljaju...nazalost brzo zaborave zašto su opšte došli
eh jebiga sada, kad bi svi oni igrali onako požrtvovano kao kad igraju za lovu (u svom klubu) bilo bi manje kritika...vidis kod Švaba kad se zvjezde počnu folirat odmah im je nogu u guzicu...a mi svojima dijamantima i ostalima samo gladimo jaja..biće bolje akobogda..
opustite se. Sad ce nargila .
Drago im sto dolazi lihtenstajn to je njihova kanta za nabijanje.
Svaka tekma je ključna, 1 prosuti bod pisi da nam je kraj... A gledajuci formu i sve u Armeniji ćemo prosuti te bod -ove i tu nam je kraj.. Amin da griješim ali realno samo...
ali malo smo se uozbiljili u Zenici konacno u kamp centru treniramo, dobro je konacno i koristi od tog centra...
Treba to i zalit sad, a moze i pred utakmicu, bez problema
Samo hrabro momci jer hrabri i odvazni istoriju pisu.
nazalost vecina ih je dosla da odmori