Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijem li i ja od srca navijati za BiH, a da me ne prisvajate odmah sebi? :(. Ono, kao Hrvat u srcu i bosanac u duši? :(
@Hiperboreja To je meni jako žalosno, jer doista volimo tu zemlju i sve naše ljude, samo kada bi shvatili da se glavom ne može kroz zid i da osjećamo što osjećamo...to bi bila najmoćnija država ovdje, u kombinaciji ta tri naroda :(
@Hiperboreja Bravo ljudino! To je to! Ne ide mi u glavu da jedan narod, bošnjački, koji je zasigurno nosio svoj teret kroz prošla desetljeća, komu je osporavan identitet itd., danas kao najbrojniji narod ne uočava priliku da se baš kao takav učvrsti tolerancijom i dalekovidnošću...i iskoristi taj potencijal dva velika i jaka naroda u svojim redovima....nego sluša sumnjive priče i obećanja i sebe goni u propast.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tradicija kaze da nikad nismo izgubili na Grbavici.... Zato, no sikiriki :)
prvo pa musko
Zastava sa ljiljanima na zalost postaje proslost,bar po ovim slikama. Zalosno svega mi
@PaulieGualtieri, sve je laž, reko Dino, kad ćeš naučiti da je ljiljan krst ➕, stilizirani, znak kršćanskog dvora
@imamsvojkomentar Pa bas zato,mi ne gledamo u te gluposti nego cijenimo svoju a ne tudju proslost. Bosna je i krscanska zemlja,naravno da jeste i meni je drago zbog toga mada sam ja musliman. Svi smo mi BiH
-> www.vote-and-fly.com Glasati da Mostar postane nova destinacija za Eurowings letove tako bismo pored Tuzle imali jos jedan aerodrom sa povoljnijim cijenama leta!
Dijasporaaa šljeglaa
nismo od secera, neko ga je sinoc otresao i to dobro i kockastima i cetama
Veceras Dzekson 53minut 1:0 i to je to. Kraj 1:0 svi sretni i zadovoljni...
Hajmo navijači.... pohvatajte one nase balerine prije utakmice, stavite im po kilo soli pod rep i ožeži!!!!! Stavite i Mesi kilu i po.
Sretno Zmajevi nasi, igrajte srcem i ginite pa sta bude......Navijacima prestanak kise i toplu atmosferu!
Igra se glavom i nogama,,to nas je i dovelo gdje smo
Hljeba i igara, za rulju...a od sutra opet - ‘vako pa ‘nako :) igrači kisnu za milione a ostali - za karinu. Pa onda kod Seke haj’te na UKCS - fino gore, kazu.
glup si ko k___c moj
Ma naravno da jesam, pogotovo kad to kaze neko poput tebe :) ‘fala :) haj sad popij malo, malo pokisni, pa sutra nastavi po kladionicama da visiš. Samo naprijed - pametni moj :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sretno Zmajevi!!
Kad su budalw
Idemo ludo, idemo jako, idemo u Rusiju napadamo zlato!!!
Buahahahahha
Sramota sto bejha nema veci stadion bar sa 50.000 mjesta al ako pobijedi SDA sigurno ce napraviti dobar stadion za bosnjake sa dzamijom u blizini
Sta ce nam ionako ce to sve biti Srbija i igrace se u Beogradu
@StranackiPodoban666 sa 100000 mjesta!Da mogu stati svi oni kojima je Bakir obezbjedio posao kao sto je i obecao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)