Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo muslimani iz kladionica, kafane, pjevaljke...kada treba gazit zastave Izraela, zviždat himni.Tako mi dokazujemo sa smo muslimani.Ništa ovo gospodo nije islam, otiđite klanjajte 5 vakata, nemojte radit neugodnosti nekom, budite primjer u ponašanju...To je islam gospodo
Islam uopće ne mora imati veze sa ovim. Ne moraš biti samo musliman da bi bio protiv izraela na strani Palestine. I mi smo, ne tako davno, proživljavali ono što trpe oni godinama. A, kako drugačije iskazati mržnju i bijes prema genocidnoj tvorevini već zviždanjem himne. Simboličan gest. Što si glup? :)
Vidi ih sto pucaju minuse i samim tim podrzavaju genocidnu tvorevinu u svojim nakanama Pa citav svijet ih mrzi, a ovaj našao da priča "šta je pravi islam".. Još jednom te pitam, Emire, što si glupko?
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Šta je drugo genocidna tvorevina izrael mogla očekivati
Ko ti dopusti da se registruješ s tim nickom, popišam mu se usta
Bas si neinteresantan
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mene je stid. Stid me je jer su svima puna usta antinacionalizma, antifašizma, anti ovog, anti onog. Znaš kako su anti? Anti su, ali malo sutra. Mrze. Imaju želju da mrze. Niko ne zna zašto mrzi, ali mrzi.
Ja znam koga i zasto mrzim! I ja sebe nazivam nacionalistom,al ne fasistom. I nije me stid sinocnjeg cina.Niti onoga koji ce biti sutra.
Ako cemo mi Bosnjaci zbog gazenja Izraelske zastave,zbog tog demodiranog i nedolicnog cina,kako neko rece "nayebat",sta tek ceka Srbiju,ciji se Predsjednik neki dan izljubio sa pelestinskim Predsjednikom Abasom,podrzali jedan drugog,Srbija je za palestinsku drzavu,a Abas protiv priznanja Kosova.
jebala im palestina mater
Ali prvo do tebe na guzenje,chedo!
BOSNJACI GLAVU GORE! Mi osudzujemo Auswicz,a isto tako osudzujemo i djela koje rade Zidovi nad Palestincima!!! Bosanski navijaci su poznati u SVIJETU po toleranciji,tako da i Fifa i Uefa nam mogu slobodno popusit qurac.To sto nam komsije namecu,nek se okrenu REDOVNIM fasistickim povicima i crtanju svastike,te drugi paljenju vise nego jedne drzave zastave(Turska,Albanija,Kosovo,Hrvatska,Amerika,....) Mi smo u to usli svjesno,u treznom stanju i brez i malo kajanja!!!!!!
Sto smo mi solidarni sa tako puno naroda, pokreta, sudbina....A ko je to pokazao neku veliku solidarnost od 92-95 s nama?
Mora da se ponose sa tim. Nema sta,samo tako nastavite,pohvalice vas svi.Vi ste jedini u pravu kako treba distancirati politiku i sport. Pravo cool.
ostala ta mrznja prema zidovima dok se jos nosila ustaška odora. izmisljena historija potiskuje ali krv nezaboravlja. zato psuju i vranjesa jer je Srbin. ZDS
kakve veze ima politika sa sportom?
Meni je to cista glupost sa zastavama. ovdje mora da sport a ne politika pobjedi.
cetnici i ustase su zapoceli a balije ce je dokrajciti. ustani marsale i povedi nas u boj! BH ANTIFA
doji mi racku fasisto!
@Faraday,Mi smo bili napadnuti od strane cetnika a nismo provocirali kao Hamas i slali neduznu djecicu da bacaju kamenice na vojnike.Velika je razlika izmedju naivnog Bosnje i Palestinaca.
Kakve veze islam ima sa ovim? Da nisu poveli cionisticku bagru da ih cuva ne bi se skandiralo. Ha da.
ENO Vaši iz Maoče progone Palestinske izbjeglice po Siriji i Iraku..
Izrael je priznata država kao BIH a Palestina, Herceg Bosna i RS su genocidno-fasisticko-izmisljene tvorevine ??????
Glupost se uvijek lako siri. Za koju godinu zvizdanje himnama ce biti obavezni dio navijackog folklora.