Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kaki su ovo srbčad neka nose dres bejha bruka bruka
Za mene su oni već prvaci Evrope! Hej, bez marke poslati djecu, a Majkićki, Haliloviću i ostalim šupcima po 20 000 KM otpremnine, nema ni u zoni sumraka.
po 28.000, priznaj, razlika i nine baš mala... i dobit će oni tu otpremninu još koji put . . .
Ma sjajni ste dečki! Al' nemojte se puno zanositi,jer trebate vraćati veresiju...;-))Ma siguran sam da ćete sutra pobijediti,ali ako i ne pobijedite,super ste.
Dajte momci odigrajte mangupski pa nek i izgubite...Vi niste autsajderi vi ste zvijezde...Samouvjereno i pozrtvovano i dobicete......Jebem mu sut sa distance, pa kad izgradite zicere sutajte, to vam je danas falilo...Ubicete Litvaniju...
kakve ovo veze s nogometom ima ?
Koliko god da smo mi mozda bezvoljni trenutno zbog poraza, Litvanci su jos vise. Oni su ipak evropska sila u kosarci. Stoga, ocekujem da im sutra naplatimo onaj poraz od prije sedmicu. P.S. Da igraju sa Litvancima navijao bih protiv Turaka, ovako - nek oderu grcke guzove sutra!
Otkud takav odgovor na mom komentaru?