Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VISCA BOSNA Y HERCEGOVINA!!! p.s. Nabijem vam jovanu i davida na k.u.r.a.c. i onoga ko ih reklamira i onog ko je zabranio komentare na njih.
idemo zmajevi razbijte male grke :)
Jado sta ima veze sto ne navijas sad tu i ne nosis BiH dresove,mozes bar podrzat BiH da pobijedi.Oni nas podsjecaju
KAKVA JE OVO ODVRATNA SLIKA NA BHT??!!!! Uzas..kad prebacis sa FACETV ili cak PTPC sokiras se i prepadnes ocajnom slikom na BHT... pa zar cemo zmajeve gledati sa ovako ocajnom slikom?? Pa k'o da je 1980-ta, sta je ovo
fuuj! ne sramotite me ,,,ja sam Hercegovac i ovde se ne navija za BiH tako da slobodno naslov promjenite u samo Bosna! u Mostaru su vam samo HR zastave,vjerujem da je tako i u drugim gradovim Hercegovine,a da su Srpske zastave u RS
Nazalost ne laze danas u Briselu potpisao Zlatko za treci entitet.Glas 1 Hrvata od danas vrijedi 10 Bosnjackih glasova.Budale moje Bosnjacke. Bravo sestorka na podjeli drzave.
AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..AJMO BOSNO, BOSNO, AJMO HERCEGOVINO..
Naprijed BiH! Hrvatska je uz vas!!!!!
U Briselu danas udje Treci entitet na mala vrata,a ovdje se Bosnjaci sikeraju za tekmu. Neka neka,tako nam i treba
Ja i moj muz koji je inace Austrijanac naoruzali smo se zastavama, Bosna dresu i ostalim navijackim opremama i saljemo poljupce mami, tati i ostaloj rodbini u Zenici iz kisovite Engleske. U istom trenutku brat koji zivi u Kini okupio je nekih dvadesetak kineza i svi navijaju za Zmajeve. Malo nas je, al'nas ima! Naprijed BiH!
Imamo mi puno više od 24%, ne znam odakle ste iskopali uopće taj postotak? Koji mizeran način liječenja kompleksa. Sračunato, Bpšnjaci su većina na preko 30% teritorija BiH. I to je najvrijednijih trideset i nešto, ne ko te vaše tamo v*koj*bine semberijske i sl.
Gradjani fbih su uz vas gradjani RS su uz GRCKU!
Hrvatska Srbiju već rasturila, a i Grčka će da fasuje večeras.... O, pa šta će to bit, pravoslavna koalicija u defanzivu prošla, sunce vam!?
na kom da gledam utkmicu
Pa cig*ani uvjek navijaju za cig*ane!
dajte link gdje se moze gledati nasa utakmica, zaboli me rinaka za srbiju i hrvacku, iskreno
Samo naprijed BiH pozz iz Hercegovine