Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nad nama nebo ima da gori! BiH
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... Sve mi uzelaaaaa, aaaaaa sve mi uzelaaaa
@Saran60 To Šaraneeeeeeeee
Baklje, petarde, provokacije, psovke i još mnogo toga je u glavama svakog udruženja navijača. Ovo je stvarno ružno da se opet reklamira nekakva bakljada po ulicama sa petardama i slično. Ružna slika !!!! Zar samo ovi fanaticosi su naši navijači. Mnogi od nas zbog ovih i ovakvih scena ne odlaze na utakmice domaćeg prvenstva , a vi gospodo novinari i dalje propagirajte i veličajte grupe koje nam nemire donose.
jesu dosadni ovi vise s ovim izvjestajima na dan utakmice,nigdje,ni u jednoj zemlji ovoliko se ne objavljuje o glupostima ovakvim kao u nas,dizete nepotrebnu euforiju,ej yebena estonija,ako je ne dobiju dabogda se ne plasirali.Svako pola minute objava o fanatikosima,o starima i mladima na utakmicu,o dzeki kako je proljev imao neku vece pa upitno oce li igrat
Iskompleksirani sabani, prave performanse da bi privukli paznju.. redaju se za slikanje itd... i pored svega, ruzno i odvratno izgledaju... Ni "u" od ultrasa.. Ne ide to nazor ..
Nebo ima da gori
Haha, sabanijada... BH seljacikosi.. Pogledaj ti tu sabansku masu...
imaš novi orbit sa okusom špeka pa ga žvači da se smiriš, tebeboli ono BH ništa drugo!
Aaaleaaa leeeaa leeee... igraj Bosno ne daj se,igraj svi smo uz tebe .....
kakve seljačine i krkanluk hahahahahha
stop medijskoj promociji retardiranih huligana.
Kakvi oni i huligani, prave performanse k'o djevojcice da bi privukli paznju..
Zadovoljan i sa 1:0.Davno smo prestali na ovakvima nabijati gol razliku...
sto se mene tice, sada ste gusteri, ali nema veze,gusteri sretno do pobjede.
Klošari iz dijaspore...
@afterparty šta ima u dojčlandu patriJoto? poyy
Ajmo dijasporciiiii
Joooj, vidi Dzavida sto se usuk'o!
ko da vidim da cemo izgubiti tako i bude kad amrin maneken igra
stote ocrnise
izsvajcerkezovem@ znam zato sam i komentirao
PRIKAŽI ODGOVORE (4)