Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima tu dosta srba i hrvata koji ce navijati za BiH jer tamo nije tema nacionalizam zato sto su plate 2.000 eura 😎
Tko ce od Hrvata navijat za Bosnu, kad nosate zastave tkz. armije BiH, pod kojom je protjerano 170 000 Hrvata, a stotine civila pobijeno. Mnogi i djeca. Vjerojatno tako i Srbi misle.
"Ausrtijska policija je puno pažnje posvetila najvećoj bosanskohercegovačkoj navijačkoj grupi, te su BH Fanaticosi dobili pojačanu policijsku pratnju." To je standardno postupanje prema zemljama treceg svijeta. :)
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Sentens.tk
Izostala bakljada, a kad se desi u našoj ligi onda je to huliganizam, primitivizam itd. Dvostruki aršini "nezavisnih medija". SAVEZ NAPOLJE-NSBiH mafija!
Becki Dzikani se sakrili po kucama i komentarisu po klixu.
Nece Bosnjak divljati po divnom Becu, Bosnjak nije primitivac kao Srbin ili Hrvat. Naprijed BOSNO!
Seljak do seljaka, dijasporac do dijasporca.
Jel eksplodiralo sta, znal ko??
Ja izbrojao, brat bratu, 5 zuba...
Becka cetnicka braca bi im krv na slamkicu popila, ali picqice zvali policiju da ih cuva, a oni eto nece baklje paliti..
@492823 i opet zapalili, ma ne vjeruj poturici ni kada darove nosi, ovi austrijanci naivni, obice im se o glavu
Ebote obučeni kao Antini crnokošuljaši
Cestitam, Fanatikosi: da se ja pitam, Vi biste danas (i svaki put) i rucak imali placen. Uz kartu. Jer, cijenite domovinu.
@BH_Faraon a ne cijene je igraci koji dok se himna intonira odaju pocast sutnjom
Talibani
@mojijarani mamu ti treba istrest iz gaca
rat savezu!