Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ima u vasim redovima neki pametnih ljudi, advokata, doktora, intelektualaca koji bi mogli da sroce neki normalan tekst? Ne morate Prosineckog ni dizati u zvijezde ni osudjivati, ali nazvati ga ispod prosjecnim trenerom, sto u stvari znaci "možda negdje blizu zlatne sredine", stavlja vas na razinu 'sportskih eksperta' o kojima govorite u svom tekstu.
BHF kako god prati utakmice i gostovanja.. tekst manje vise nije nesto upakovan ali definitivno reuzlati su jedino mjerilo.. ako ostvari rezultate svaka cast ako ne uspije neka se skloni ..
SARAJEVO - Bosanskohercegovačka dijaspora, koja godišnje šalje u Bosnu i Hercegovinu 1,75 milijardi evra, što čini 13,5 odsto BDP-a Bosne i Hercegovine, dobro je integrisana u zemljama boravka te ima veliki potencijal, ali i želju da doprinese razvoju BiH. https://www.nezavisne.com/ekonomija/privreda/Dijaspora-u-BiH-godisnje-posalje-175-milijardi-evra/439306
Fanaticosima svaka cast za ovo
Svaka cast Fanaticosima
Bravo za ovo
Seljačine na socijali u Skandinaviji. Nema mi mrže ''organizacije'' od ovih.
BHFANATICOSI ponos drzave i reprezentacije ! Vasa se itekako pika.
ako su braca slozna bice i uspjeha......sreca pa imamo selektore na koje vazda moremo da svalimo nase neuspjehe
BH seljatikosi pametuju, ko da je bitno njihovo misljenje!
Ja stvarno ne znam zasto se ovi klosari javljaju. Navijaci k'o i svaki drugi.
ja ih podrzavam u vecini stvari ... oni idu po tekmama u europi i svijetu a ne vecina ovih u BIH i disciplinirani su, ima tu izroda i papak kao i svugdje...ali uopceno su OK ...
BH Fanaticos-i. Koliko god da im zamjeramo na ovome ili onome ipak su uz reprezentaciju. Živi bili gdje god da ste vani ili u BIH. Samo trebate biti kritičniji i prema igračima, odnosno da im se na jedan pravi način da do znanja da griješe i da ako ne poprave svoj odnos prema dresu skinu ga i idu. Evo Prosinečki nudi novu, mlađu krv pa ćemo vidjeti.
koga boli racku za vaše mišljenje? totalno ste nebitni. držite se evropskih hala i čistite klausova vnago!
Ko je vas klosare gastarbajterske ista pitao? Koliko neprofesionalan mahalski tekst