Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi uvjek igramo historijske utakmice.
Nek lajka ko bi od BIH fanatikosa u slucaju belaja dosao sa brani BiH.Ne za politicare,nego za rodnu grudu.Bakir kaze da je sposoban za 2 sata poslati na Drinu 300 tisuca domoljuba pod punom opremom,jeli suplja ili je fakat🙂
@BHbraniocBosman345 Lako je u fekalistanu bit veći Turčin od turčina. Hajde sad u Grčkoj mašite turskim zastavama, da vas vidimo pichk..ice
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
,,Digli Atinu na noge" ha pa nije vam Atina,Kalesija...
mašala tustih momaka
haha,majko mila,dodje mi da im novu pjesmu napisem
Ni mnaje ni vise nego digli Atinu na noge:))))) e jbg hahaha
Najlakse je ovako za tastaturom pljuvati po navijacima (BHF). Koliko vas je pratilo reprezentaciju na gostovanjima? Jedan veliki plus je sto najmanje sranja prave od svih osalih navijaca u regiji.
Lako je u Fekalistanu biti veći Turčin od Turčina. Hajde sad u Grčkoj mašite turskim zastavama, da vas vidimo pichk..ice
mogli su makar jednu zastavu istaknut
Bravo BHF
ma poseri sve kad mi moramo rezultat cekat finska armenija...ovo je bas dno dna majke mi
Ja sam davno poravnao da smo mi ove kvalifikacije usrali. Tako da sada tekme gledam u miru, bez velikih ocekivanja. Raja, meza i laganini. Prosla je bas gust bila. Neka se bore, daju sve od sebe i to je to. A sad da jos kontam sta ce Finska. Ma hocu vraga.
Budala i paprati nece nikad nestat. Samo dzaba odate i trosite pare ko i svake kvalifikacije kad vam je domet 4 mjesto u skupini nebitno koje u skupini.
A mladi zmajevi... Bih-Ger... 0-1
Kad bi ceca imala koncert, ovi navijači i slični njima bi posle utakmice bi otišli na taj muzički spektakl
Potomci dezertera iz Prve slavne minhenske udarne...
@Statusquo1 Šućur...vidim, preživio si...:-)
Dvije trećine ovih komentatora i navijača nikada nisu šutnuli loptu! Otprilike, kao kada bih ja komentarisao hokej, a nikada nisam stao na klizaljke. Tako je to danas, a nekada su svi igrali i svi mali tereni, sokaci i livade bili zauzeti. Igralo se lopte i radjali se talenti. Sada sekektor po bijelom svijetu traži naše igrače koji su tamo rodjeni!
'digli Atinu na nige' 🙈😁😁