Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FEDERACIJO ZNAŠ SE PONOSITI BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KOJI SU IMALI TU SREĆU DA SPASE ŽIVOT I ODU IZ OVOG PRIMITIVIZMA U NORMALNE ZEMLJE KOJE SU U OVU DJECU ULOŽILE ALI KONKRETNO U FEDERACIJI OSIM ŠTO ULAŽEŠ UBLEHE KAKO BI SE OVAJ NAROD ŠTO VIŠE ZATUCAO I VRATIO STOLJEĆIMA UNAZAD NE ULAŽEŠ NI U ŠTA DRUGO NA SVIJETU IZUZEV ŠTO LIDERI ULAŽU NA NJIHOVE PRIVATNE RAČUNE. DA UMIJETE VODITI ZEMLJU U FEDERACIJI BI BILO BEZBROJ TALENATA SVAKI DAN ALI AVAJ...........KO BI KRAO.
Što je slatka ;-***
Lahko je sve u normalnoj zemlji pa i zenski fudbal.
Psshh_HARDCORE KAKAV CRNI ŽENSKI FUDBAL U FEDERACIJI, HAHAHAHAHA, JA VEĆ OPLAKAH OD SMIJEHA ZAMIŠLJAJUĆI NAŠE DJEVOJČICE KAKO ŠUTAJU LOPTU U DUGOJ HALJINI I MAHRAMOM NA GLAVI. U VUKOJEBINI KAO ŠTO JE FEDERACIJE ŽENSKI FUDBAL JE SRAMOTA, KUKU MENI ŠTO NE POBJEGOH, SADA MI JE KASNO.
@Muni momce, spomenuo sam normalnu zemlju, "normalnu" kontas?
Putuj Selmaaaa
Mani se fudbala,uci se kuhati da obradujes covjeka kad dodje s posla 😆
Ma jebes sa kuhanjem nekazem da nije bitno,ali ako je nezna nanit kako treba dzabe joj sve znas na sta mislim ne na loptu !?!
Mala uci za ministricu,mani se fusbala.