U sve se miješa
33

Bezobrazna Wanda opet kritikovala Perišića: Njegovo ponašanje je sramotno

Klix.ba
Foto: Printscreen/Twitter
Foto: Printscreen/Twitter
Supruga Maura Icardija, Wanda Nara, opet je u javnosti pričala protiv igrača Intera, a ovaj put na radaru se našao hrvatski nogometaš Ivan Perišić čije ponašanje je okarakterisala kao sramotno.

Inter je u nedjelju remizirao kod Fiorentine rezultatom 3:3 iako su imali vodstvo od 3:1, a slobodno se može reći da je ovaj tim žestoko oštećen i pored korištenja VAR-a s obzirom na to da su domaći igrači u 98. minuti dobili nepostojeći penal.

Nakon utakmice Wanda je gostovala u jednoj talijanskoj emisiji, a ona je bez previše ustručavanja istakla da se Perišić ponio sramotno jer spriječio proslavu pogotka Mattea Politana u stilu Maura Icardija.

"Perišićevo ponašanje je sramotno i nepravda prema Icardiju. Politano je očigledno htio da mu pruži podršku, a onda je Perišić došao i sve to pokvario. Maura predstavljaju kao neko čudovište, a to je jako bezobrazno", kazala je Wanda.

Gost u studio bio je i bivši talijanski nogometaš Antonio Cassano, a on je rekao Wandi da u potezu Perišića nema ništa loše, kao i da Icardi ima problem s igračima iz bivše Jugoslavije.

"Kod Perišićeve geste nije bilo ništa loše. Mislim da Icardi generalno ima problem s igračima iz bivše Jugoslavije", rekao je Cassano.

Wanda je također rekla da Icardi ne treba ništa rješavati u svlačionici te da nije uradio ništa pogrešno. Možda Mauro i nije uradio ništa loše, ali njen svaki potez, uključujući i ranije izjave u kojima je prozivala igrače Intera, napravio je puno problema sada već bivšem kapitenu Intera i definitivno veliki dio krivice pripada njoj.

Nakon novih izjava protiv igrača Intera, teško je za očekivati da će Icardi potpisati novi ugovor i već tokom ljeta mogao bi napustiti klub.