Jeste li čuli za Limavady Utd?
0
Bezobrazna ponuda drugoligaša za Teveza
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haha... koji kraljevi :D
Ha,ha!¨Odavno bolju sportsku zezanciju nisam čuo. MOžda su se i naši klubovi trebali sjetiti ovakvog rješenja. Pa da Tevez nastupi za Zvijezdu iz Gradačca ili Famos iz Hrasnice.
nek Zeljo ponudi mozda mu se svidi vise da igra u nasoj strasnoj ligi ! moze sve sam lik raditi sta zeli ! ha ya ! ipak je kod nas to 1 liga ne druga :D !
FC Livadamy - Livadaty
vrijedi probati. sto da ne? moje pitanje je zasto city ne bi pristao na ovo?
Tevez je igračina ..
hehe al se šprdaju sa njim sad...
TREBO JE PONUDU POSLATI I ŽENI MU. AKO SE KLUBOVI SLOŽE ŽENA NEĆE SIGURNO
@Da Majstore cuclas mi ga, mi ga, mi ga.
haj ne seri ima takvih govana i previše na ovom portalu što dođu da komentarišu a btw te ti tačkice uopšte ne trebaju samo su ti zasmetale pa si se izgubio i nisi znao napisati riječ kako treba (moguće da si se zbunio od silne mržnje)
A sto \"bezobrazna ponuda\"? Bas su je kulturno i ljubazno srocili :)
halo ba nije to neki klub, tamo je dzeko bio na kaljenju kad je dosao u city, samo zbog sramote to nisu iznosili u javnost, a opet ce zavrsit kako je uhvatio fursata. dzeko i tevez ruku pod ruku.
MUS.LIMA.MANA DZEKU TREBA POSLATI ISTO..IDOLA MUS.LI.MANSKE NACIJE
A dobra piva 100% :) Hehehe
a moglo je i FK sarajevo poslati ovakvu ponudu
Nema dalje :D:D:D
http://www.premiership-balkan.com/zvanicne/dzeko-se-izvinio.html