Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek kad cita komentare tacno da ne zna konto bi da smo mi bolji od danaca ili iraca. Jbt kako mi sebe dizemo i kontamo da smo sila. Pa bilo koja repka od ove dvije bi nas razbila ko beba zvecku. Posebno danci. Ljudi igraju atomski fudbal u odnosu na ono sto mi igramo. Eto imali smo priliku igrati sa ircima, pa sta bi...ukakli se.
Koliko su zajebane ove dodatne kvalifikacije,tek se sad vidi snaga Hrvatske
Parken, Barbarez, ...
kopija one utakmice od prije 2 god na bilinom polju
Mazic sudio bez ijedne greske, bravo Milorade, Mile
@MileDodik Mogao ja dosuditi penal nakon igranja rukom Irskog igraca, to mozda 50% 50% inace sve super odradio.
@ForeverBiH ono nikako nije bio penal u tako vaznoj utakmici plus nijedan karton nije dao jer su i jedni i drugi bili optereceni kartonima..pametno je sudio, da oba tima izvedu najjace sastave u revansu i neka fudbal odluci ka sto rece @shomi4 onaj rumun svirao penal a lopta igraca udarila u ledja..obrukao se za sve pare a i tokom utakmice videlo se da ne zna da sudi.Mene licno odusevljava onaj turcin Cakir..covek sudi bez greske
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gledao sam ove levate (i jedne i druge), i nesto mislim, tesko da cemo vise ikada imati generaciju kao ovu danasnju, a redom propustamo velika takmicenja. Do igraca nije. Njima ne treba skidati glave. Ima ih kojima bi trebalo.