Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
islandjani budite ponosni samo vam jos fali da nabavite golmansona i mozete svaku reprezentaciju dobit
@Canyon zato što ima bolesnika kao ti, imal još koje pitanje?
@Canyonma ma uredu drug, treba opet razmišljati jer abd dobićeš i ti dijete pa ćeš znati kakav je to osjećaj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svaka cast Islandu...oni su za mene pobjednici na ovom prvenstvu
...ti si meni... sve
Senegal pobijedio Island !
Najnovija epizoda Lud zbunjen normalan https://youtu.be/_DvR3Tqi-0U
Samo mi je žao što onaj sudija feget nije dosudio penal kod igranja rukom Evre, jer bi tekma bila ultra-mega-giga zanimljiva. Selam za Ragnara i družinu!
Ova utakmica mi uopste ne pokazuje da su Francuzi strasna ekipa, ova utakmica pokazuje koliko je Engleska jadna a tek Portugal. Ne mogu se pomiriti s činjenicom da ce cigani igrati finale. A tek da slusam debile kako je Ronaldo neki igrac. Pa taj lik je uzeo ligu prvaka s Mancesterom na penale, ona pobjeda protiv Atletica, u 90. min izjednacenje. Pa opet penali. Ako je to najbolji u historiji, ovaj fudbal je otisao u k****.
Mislio sam daje Belgija toliko jaka da im finale negine...sad je sve moguce, mala prednost za Njemce a nista cudno da Portugal ili eventualno Wales odu do kraja...Francuzima prednost domaceg terena
Nose oni pobedu u sebi .. Svaka čast momci i dalje smo uz vas ...
A mi da smo primili 5 komada 99% naše populacije i fudbalskih experata bi pljuvali i lajali k'o kočijaši, e to ti je bošnjo. Islandu kapa do poda, ali francuzi su pokazali pravi profesionalizam i sa ovakvom igrom zgaziće i švabe ! :)
Zgazit svabe:)hahaha..bumo vidjeli..
Njemacka je druga dimenzija za Island, ti ocigledno pratis fudbal 2 godine. Kakav ba Island jesi lud?
ja bi reko da su ova dvijica pederi pavi mislite kako hočete
Francuska - Njemacka, bice to jos jedno finale prije finala, ove drzave sastale su se svega 4 puta na takmicenjima i to SP, zadnji put 2014 Njemacka slavila minimalnim rezultatom. Prvi put igraju jedni protiv drugih na EP, zanimljiv susret.
Portugal vs Vels, Njemacka vs Francuska.. Njemacka je jedini ozbiljni tim od ova 4.. Francuska i Portugal nisu zasluzili ni da grupu prodju.. fuj Velsu svaka cast..
Sta si gledao ti????? Msm za portugal se slazem ali francuzi extra igraju sta ti je
@Hazardousss Ocigledno nisam gledao isto prvenstvo kao i ti... De mi navedi bar jednog ozbiljnog protivnika protiv kojeg je Francuska igrala. Ne mozes? Znam. niko ne moze. Evo ti par podataka o Francuzima i njihovom putu do polufinala; Mucili se sa Rumunijom, jedva na guzove pobjedise u sudijskoj nadoknadi.. Albanija ih je drzala na nuli takodje do sudijskog vremena. 0:0 protiv Svicarske. Protiv "velikana" Irske se opet provukose, 2:1. Ubjedljiva pobjeda protiv gorostasa islanda. Katastrofa su!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kraj predivne fudbalske bajke, Island zivi fudbal !
ti samo komentarises na fudbalske vijesti, izgleda da nisi politicki motivisana osoba :P
@U.R.Stew.Peed. nemam zivaca za politike ahaha
Ima da Francuzi ispraše Merkeline kozojebe ko vreću prašine, jer to su ulojeni lešinari i prašinari i zato zaslužuju jedno k*ranje u bulju definitivno od Francuza !!! Samo naprijed Francuzi i pljunite ove kozojebe po sred čela, jer to su kozojebi mali prašinari, sićušni lešinari koji su na sreću prošli u polufinale eura, ali zato dokusurite ovoj ulojenoj smrdljivoj gamadi i istrijebite ih pošteno, i nek onda cvile do zore hhihiihihiihihihihhihiihihiihihihihihihhihiihihi
Šta ima paša?!Nešto mi nisi badro:)
Portugal ovo uzima sve.
Island samo 5 komada, vidmo se Sp mozda
Portugal - Francuska finale, uzma portugal na penale !!!
nebi bilo loše, može proći :)
Dvije reprezentacije si stavio u finale a po onome sto su pokazali ni jedna nije zasluzila da prodje grupu. Portugal pogotovo