Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poglavica Vol Koji Leži je izjavio: "Bez danskog prezime ne kupiti vi ulaznica!" - Klix je to samo malo doradio za domaću publiku.
Naslov je za Belu ladju
Hahahahahahah! :D
Kakav rasizam... i ond dodju kojekakvi Sorenseni ili onaj mrki Natovac Rasmussen da nam drze predavanje o suzivotu, demokratiji, ljudskim pravima itd... ma treba ih s noge na nogu...
Pravi Arijevci,carevi su ,pogazite svu uvoznu gamad i mrš kući,da Vam zemlju ne kvare.
fasisti, plava bagra
U potpunosti podržati odluku, ne treba dozvoliti imigrantskoj bagri da radi što hoće.Danska je zaDance,a stranci u tot tu im je mjesto.Pa nisu ljudi onako lijepo uredili zemlju da imje bagra prlja i kvari.
A jeste im jaka liga ..
Predlažem da Glavni štab OS BiH razmotri mogućnost napada na Dansku u cilju zaštite ljudskih prava i ravnopravnosti.
Quisling je bio doduše Norvežan...može li sa takvim,skandinavskim prezimenom kupiti kartu...Šta je zemljaci,nije vam jasno,odakle dolazi fašizam i netrpeljivost...Jeste ikad čuli za vikinge....Hogar Strašni i Viking Viki....
i vikipedija
Šta je to sa Wikipedijom?
tipičan primjer kršenja ljudskih prava
Jedino bi Kemal Malovcic dobio kartu.
Ko kaze da klix-ovci nemaju smisla za humor...samo pogledajte naslov...
mislim da je kritican samo mec sa galatasarayem. sumnjam da turci u danskoj u mecu izmedju turskog i danskog tima navijaju za ovaj zadnji.
Eto ni ovi nasi dijasporci nece moci pogledati utakmice jer im prezimena zavrsavaju na IĆ.
Je sile i kluba neko zeljan karti!!!!