Večeras u Sarajevu
3

Bet Live Arena - Najbolje mjesto za uživanje u Euru 2012

Klix.ba
Najveća smotra evropskog fudbala samo što nije počela. Očekuje nas ukupno 31 utakmica, tokom kojih ćemo gledati majstorije najvećih evropskih fudbalskih zvijezda, koje su u Ukrajinu i Poljsku stigle isključivo s jednim ciljem – da postanu najbolji u Evropi.

Bosna i Hercegovina, nažalost, nije uspjela izboriti plasman na ovo veliko takmičenje, tako da većina Sarajlija nije imala razloga potrošiti ljetni budžet na put u Poljsku i Ukrajinu. Novac ćemo gomilati za odlazak na World Cup u Brazil, a u međuvremenu se za “male pare” dobro zabaviti i prepustiti uživanju u vrhunskom evropskom fudbalu ispred malih ekrana.

Najbolje mjesto u Sarajevu za uživanje u čarima evropske fudbalske smotre je Bet Live Arena, postavljena na Platou KSC Skenderija, a gdje vas, pored velikog LED ekrana i zanimljivih utakmica, očekuje i puno dobre zabave, te pravi fudbalski ambijent. Ulaz u Bet Live Arenu je, naravno, besplatan.

Sponzori projekta (Carlsberg, Hyundai, Vivax, Sarajevski Kiseljak, Sky Cola, Jana, Jucy, Jucy Vita, Pro Sport, AXE, Sport Life i Boss) pobrinut će se da pored uspomene na lijep izlazak sa sobom kući ponesete i neku od vrijednih nagrada.

One najsretnije Centrotours će nagraditi putovanjem na jednu od gostujućih utakmica naše reprezentacije u predstojećim kvalifikacijama za World Cup, a svi će dobiti priliku da i sami pokažu kako se snalaze u najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu pucajući na gol, pimplajući, igrajući Foot Tennis... Svoje sposobnosti moći će pokazati i igrajući stolni fudbal, ili fudbalske igrice na Play Stationu 3.

Za one zaljubljene u fudbal, ovo je idealna prilika da spoje dva dobra – prate utakmice Evropskog prvenstva, a pri tome ostanu u dobrim odnosima sa svojim boljim polovicama, jer na Bet Live Areni ni djevojkama neće biti dosadno.

Zato, za potpuni doživljaj Eura 2012 izaberite reprezentaciju za koju ćete navijati, okupite ekipu uz koju ćete bodriti svoj omiljeni tim i dođite na Plato Skenderije, svakog dana od 8.06. do 1.07.2012. godine.