Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BRAVO, TAKO TO RADI NAJVECI I NAJBOLJI KLUB U BIH!!!
@ZENICA RZ I Željo da je iskoristio šanse u drugom bilo bi 2:3 Lopta je okrugla a mi smo je zavrtili pa se malo zamantalo velikom Standardu, koji nije u nekoj formi. Vidi se ogroman pad kondicije i koncentracije u drugom poluvremenu. Mislim da Željo ima šansu da nadmudri Standard, i nadam se da će proći dalje. Svakom Bosancu i Hercegovcu treba da je drago da Željo prođe zato svi na Koševo.
@ZENICA RZ88 E nisam ovo ocekivao. Znao sam da ce pitarima bit drama losina sto koljemo po Evropi, ali nisam znao da ce vama iz te smrdljive Zenice bit toliko krivo. Pa ja koliko vidim manje je i pitarima krivo nego vama, sta vam je? Mislim, Celik ja se nesto ne sjecam kad je zadnji put u Evropi bio, tako da sta se bunite? Standard je od Zelje skuplji jedno 10 puta, ali cijena ≠ kvalitet. A sve i da jest, ne pobjedjuje uvijek bolji. Srce ovdje ima najvecu ulogu, pazi sta ti kazem. Zato pitari ne mogu meda, a vi ste jednostavno ispod naseg nivoa.
Odlicni potezi uprave !
Pa sta bi ti? da im daju po 100 maraka?
koji je termin odigravanja ??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako ste i govorili za Ferencvaros ubit ce vas na kosevu,DAJ NAM STANDARD DA SE IGRAMOOO IGRAMOOO TM87 placite pitari i svi zeljini neprijatelji pa vi nemate ni sanse da vas neko ubije
Realno u prvom poluvremenu je trebalo bit 5:0.U drugom poluvremenu je Zeljo bio bolji za taj jedan gol.Realno je i da ste izgubili 2:1.A vi se ponasate kao da ste dobili 7:0.Svasta na ovom dunjaluku.Poderace Vas ko oslobodjenje.
Da ste kakvi ulaz bi bio slobodan malo vam onih 630 k €!Kasa popunjena a Kosevo poluprazno...
ante, kako je lištica igrala ove godine u Evropi?
Jel opet igramo na stadionu "Edin Dervišhalidović aka Dino Merlin" ?????
jednu za naseg baketa
ma sta fali, mozda voli i zeljanicu..
Željo moćni!!!
valjda treba dati besplate karte onim koji nemaju za kifle a ne onim koji mogu do belgije otići u ova vremena, sve je kod nas nakaradno
Ja bi preso da navijam za Zelju al ce me zvati prodanom dusom :D
A zna li neko koliko ce kostati karte?