Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nek dodje citav S.Brijeg bit ce opet pola prazno - i ako stadion prima samo par tisuca....
trebali su i na otoci da bude free ulaz da skripari u sto vecem broju dodju ,vise nego sto ih inace dodje
Fukse!
nigdje vise kompleksasa na na manjem mjestu nisam vidjela ko u listici..cak noris je mala maca za njih 😂
Kad si to ti bila jadna u Širokom?? očito nisi nikad..evo sad je igrala BiH repka U19, intonirala se himna, na kraju pljesak..vjerojatno ste svi očekivali neka sranja (kao i portali) da pljuju, a ne bi ništa pa se ništa ni ne spominje..kompleks je vama u glavi..
ovdje odmah neki prebace na nacionalnu pripadnost i politiku...meni je smijasan bio taj nacin hoda ,svi kofol neke face ,ocita gluma ,folirantska prica ,raskopcane kosulje i debeli naci..ima toga svugdje u bih al ja licno nigdje nisam vidjela vise nego u tom gradu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)