Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj: " mandzukic je jedan od kljucnih igraca stare dame " nidje veze, vise od 70% utakmica ove sezone je ulazio sa klupe kao dzoker, pisete gluposti ne morate ga odma dizat znamo da ste Hrvatski portal :D nek prihvati ponudu Besiktasa bar su im dresovi slicni Juventusovim :P
je da nije jedan od kljucnih igraca kao sto su Dybala, Higuain, Chiellini, Dani Alves, Bonucci ili Buffon ali ni oni nemogu pobjedit utakmice bez pomoc suigraca...igraci kao Mandzukic, Khedira, Pjanic, Marchisio itd. iako nisu skroz na njihovoj razini isto su odlicni igraci inace nebi igrali u Juventusu.
Ode Mandjo iz Juventusa...
drogiraa se bešiktaš
istrosen igrac...