Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..."Muhamed Besic impresionirao je celnike Evertona..." A za_uzvrat, grije klupu. Nedopustivo! Jer se radi o igracu impresivnih potencijala. Novi Faruk Hadzibegic BH-fudbala. U modernijem izdanju.
Cuo sam da je Dzeko isto tako dobar ali na ultra kratkim pasovima... ono 2cm ili manje...
Imajuci u vidu cinjenicu da je "vodja navale ", Dzeko je, zapravo, prilicno uspjesan u asistencijama. I gotovo redovno namjesta golove Aguero-u i Silva-i. A ako pratis EPL poznato ti je da je Dzeko imao nekoliko fenomenalnih proigravanja, ukljucujuci "onu" Silvia-i...
samo da je manje agresivan, ali dobar je Mume, svaka čast za borbenost. Vidi se da momak igra životom!
agresivnost se cijeni to valja, sa godinama ce to iskompenzirati, pa ce. bit strah i trepet a vec je :)