Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah koji je ovo kralj, bezobrazan momak u pozitivnom smislu, svejedno mu je li Messi ili Bego taj kojeg mora cuvati. Trebao nam je on i u ranijim utakmicama ali nije bilo mjesta za njega pored Kvrzica i Tine.
Bas tako edisss Dobro cuvao i dobio gol od Messija..
Da te vas dvojica malo bolje gledali tekmu vidjeli bi da Bicakcic umjesto Mesia zakacio Besica i tako postigao go iz te solo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dvadeset jedna godina a siguran u sebe kao malo ko!!! dugo nisam vidio igraca sa toliko pozitivne drskosti. profesionalac na kvadrat koji ce za godinu-dvije igrati za neke od najboljih evropskih klubova (insallah)
Thiago Silva?
Sandzaklija lutko,on nije branic :-) Mislim da ti nebi trebao o fudbalu vise,pronadji nesto sto je za tebe :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa kume, mesi nam je dao gol ako se ne sjecas. Bas ga je bilo lako cuvati :)
Martinez mi vuce na Cro Copa:D
Ja nigdje ne pročita u tekstu da je to izjavio ovaj naslov samo malo da napari raju al nmvz. "Mislim da sam dobro odradio posao. Bilo je nevjerovatno iskustvo za mene igrati protiv Messija i Di Marije. Da li sam bio nervozan? Ne. Dva, tri sata prije utakmice možda sam bio nervozan, ali ne tokom susreta. Na Mundijalu sam vidio da mogu igrati protiv većih timova i igrača", kazao je Bešić.
To je naš Zmaj!!!
pa što ste izgubili onda? xd
Plako ne leti previse, nije potrebno. Imas sve uslove da se razvijes u dobrog igraca. Svaka tebi cast odlican bi igrac "trebao biti" jer jos to nisi, ali.... Messija mozes cuvat 90min i on onda zbrise 10sec i srusi ti sve nade o dobrom rezultatu. E to je igrac, psiholoski ne pada i kad je najlosiji na terenu. Po meni Messi je odigrao katastrofa SP, ljubitelj sam njegove igre, ali je pokazao tacno ko je Messi. Jedan potez, GOL.
šta bi bilo da si ga i sačuvo da nije dao gol bh novinari bi te dizali u nebesa a i sad već si najbolji na svijetu po njima kmeeeeeeeee drugoligaški igračić kmeee
Legendo nasa!!
L.OSMAN I MUHAMED.B brača muslimani u nedelju protiv Porta
hahaha... Cuj Leon Osman musliman. E vecu glupost nisam vidio odavno. Osman je Englesko prezime, a izgovor mozes naci na translate-u.
VIDILO SMO HAHAHAHAHAHHAHAHA PROŠO VAS 5 KO DIJECU
Vjerujem da Columbia nije o James Rodriguezu ovoliko pisala i spominjala,ukljucujuci i onaj transfer u Real,koliko vi o Moo! Ok,vidjeli smo te neke vjestine,pretrcao u par navrata Messija. Pa da je toliko vrijedan,sad bi sijao za Arsenal,M.United... bosanski strucnjaci,prizemnite se malo.Koliko ce vrijedit,pred nama je.vidjet cemo.
Ja volim nasu reprezentaciju ali mali ne SERI niste ga mogli cuvati dao je gol pored nasih 4-5 igraca iz solo akcije a ti kazes nije ga bilo tesko cuvati
Ma sta prica ovaj mali,kako je onda Mesi dao gol iz solo akcije izmedju 4-5 nasih igraca a on kaze da ga je lahko cuvao SERE
HAJDE NE SERI
Everton je dobar izbor za Besica evo doveli su i Lukakua za nekih 35 miliona eura imat ce solidnu ekipu