Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener ispravno postupio, ostavio ga na klupi da se ne umisli, i sljedecu tekmu kad bude igrao ce morati se boriti do krajnjih granica jer nije standardan, i zna da ne smije slabo odigrati, ovo je sa pshiholoske strane dobar potez trenera, ja kao psiholog vjerujem da je to to..
Ti dijete jedino sto znas je praviti se budala na ovom klixu. Molim te lijepo ostavi se mrznje ili je barem zadrzi za sebe. Ovim komentarom mene nisi isprovocirao, naprotiv, samo si me usrecio kad vidim sta mi je Bog podario a nekome nije.
BIH prvaaak, glup si ko auspuh.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa što ako nije igrao prvo kolo, ima ih još 37 do kraja. ;) Što se odmah vi pojedinci naslađujete time što nije igrao, 99% vas nikad nije igralo ni u seoskoj ligi.
mene je iznenadilo ovo. vodili su 2-1 i bilo bi mu bolje da je ubacio jednog defanzivca na kraju nije iskoristio sve 3 izmjene.
Dobar je Besic igrac i sigurno najbolji u Evertonu, ali na toj poziciji igra Jack Rodwell, inace jedan najboljih defanzivnih reprezentativaca Engleske, on jednostavno MORA igrati bez obzira na sve inace je njihov fudbal u velikim problemima. Igrace Besic, ali vise kao rotacija nego kao standardni prvotimac. Cisto sumnjam da ce gazde Evertona dozvoliti da im najveca lokalna zvijezda sjedi na klupi..
Bice najveca promasena investicija Evertona svih vremena!
steta sto tvoj tata ne promasi te presudne noci
e moj klixe. pogledajte vase textove o besicu u zadnja 2 mjeseca. ocekivao sam ne samo da ce danas igrati, nego najmanje 3 gola zabiti. to sto radite se zove amatersko-patriotsko novinarstvo ... nigdje veze s vezom. a sto se tice besica, zelim mu da sto prije postane standardan prvotimac ...
Hahahahahaha
psovali ste i vredjali kad sam pre neki dan govorio da se Besic nece naigrati i da ce za 2-3 meseca da ga najure kao poslednjeg igracica...nema on znanje za premier ligu
sigurno je postojao strah kod trenera jer ako bi besic pokazao jos koju fudbalsku majstoriju ode on iz evertona u neki veci klub
jadan trener evertona,valja mu citavu sezonu trpit uvrede klixovaca sto besica ne stavlja u igru.
Urekli ga ovi s klixa, ma igrat ce ima vremena, tek je počelo
zar je moguce da nije zaigrao igrac kojeg su po vasim informacijama vec zavoljeli navijaci odlicnim potezima a da ne govorim kolko ga je hvalio trener
Nekim igracima treba godina da se naviknu na novu ligu. Polako malo Besic je mlad, ima za njega vremena. Licno nisam ni mislio da ce odmah zaigrati.
Nek' je dijete propisno šatirano - tetovirao. Rodio ga babuka ......
Otvorio sam paštetu i našao Bešića u njoj.
Ma, jeste on doba igrač, talenat, mlada nada i zaslužuje medijsku pažnju, ali da ovoliko smaraju sa njim je više nego sadistički.
Everton smijurija od ekipe. Defanziva jako losa, napad katasrofalan sa onim zutim debeljkom i onim crncem.