Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lagan posao za juventus sljedece sezone. bravo za milan, prodali su ubjedljivo najbolja 3 igraca u seriji A u 2 sezone, sad ce da budu u nivou napolija.
Berlusconi i Gallijani znaju jako dobro sta rade... Zlatanu za 2 godine istice ugovor, i otisao bi djaba, a ovako dobiju 20 miliona plus ustede 48 miliona (24 miliona godisnje) na njegovim placama za 2 godine. Pomogao im je puno, osvojili su prvenstvo sa njim i prekinuli niz Intera, sto im je bilo najvaznije. Sa prodajom ove dvojice ce uzeti par novih igraca, i imace jako mladu ekipu sa kojom mogu postepeno gradit sve... i Thiago Silva i Pato i Kaka su bili nepoznati kad su dolazili u Milan a vidi sta su danas postali... treba imat povjerenja u Silvija, ipak je on najtrofejniji predsjednik IKAD!
AGAINST MODERN FOOTBALL !
@BALTAZAR \"MISLIM DA JE BERLUSCONI JEDAN POTROŠENI STARAC KOJI TREBA DA NAPUSTI MILAN I DA DOVEDU ČOVJEKA KAO PEREZA\" De ti sebe sam skontaj šta pričaš. Berlusconi jedino sam sebe može otpustiti, tj.prodati klub, nema ko njega da zamijeni. Čovjek je napravio Milan najuspješnijim klubom na svijetu svojim parama i ti sad ćeš njega učiti kako da radi, hebo te Florentino Perez (čovjek koji se zadužuje i troši tuđe pare). Milan neće da se zadužuje jer kad tad mnogim klubovima desit će se slučaj G.Rangersa. Zar nije pametnije kupovati dobre igrače ( Kaka ) za 15 miliona i prodavati za 65miliona Real.M., i sad će ga opet dobiti za 15 nazad?
Cuj Berluskoniju nestaje para,a covjek ima carstvo vrijedno 8 MILIJARDI eura hahahahaha,stvarno ste smijesni. Covjek se samo trzisno ponasa,uzeo je pare za ovu dvojicu,uzeo je pare za Kaku,svaki potez koji vuce to je potez genijalca,svaka cast Silvio. Samo kad se sjetim da Barca nije htjela prodati Ronaldinha ni za 100 miliona,a godinu kasnije ode za 25,popusili 75 miliona za godinu dana.
19.000 kuna zarade u samo 2 i pol mjeseca. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Uloge su podijeljene - jedan uređuje blog, drugi odgovara na mailove, treći se bavi reklamom i marketingom a četvrti je \"gazda\". WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
PSG za godinu, dvi osvaja ligu prvaka, dok Milana ispada u drugu ligu.... steta
ne pričam o vlasnicima nego o načinu vođenja kluba..berlusconi je bez ideje i mislim da loše poteze vuče,fali mu para i milan će nakon sve ispaštati..a pošto si ti 100% BOSANAC o tome šta je govorim mogli bi pričati u januaru jer očigledno ti se stvari moraju ukazat da bi skontao..
paris on\'tencule allez L\'OM
DOSTA JE ANONIMNOG PAMETOVANJA IZA RACUNARA, SPREMIMO SE ZA MASOVNE PROTESTE DA SE NAPOKON SRUSI OVA VLADA ZBOG KOJE JE OVAKVO STANJE KAKVO JE TRENUTNO!!! MRS SVI ZAJEDNO NA ULICU, DA PODUZMEMO I NAPRAVIMO NESTO OD NASIH JADNIH \"ZIVOTA\".
Forza Juve Forza PSG
naravno da ih treba prodati za te pare....svaki igrac je zamjenjiv...ibra se zasitio milana...tiago silva odlican igrac ali ima jos odlicnih za manje para...pozz i svako dobro...forza milan!!!
E moj Silvio prodao si nam Shevchenka 2006 kad je bio ubjedljivo najjači napadač u svijetu, prodao si nam Kaku isto tako, pa sad Ibru koji je jedan od 3 najigrača u svijetu, pa koji je tebi k.....c?
za ovo para od obestecenja vezano za silvu i ibrahimovica mogu dovesti 4 kvalitetna igraca...niko ne zna pozadinu timskog duha ekipe, a to je da se ibrahimovic nigdje ne moze dugo zadrzati i vazda su problemi sa igracima koje on inicira...frajer je totalni negativac, djaba mu svo znanje i kvalitet. za ovo para ce dovesti dzeku kao zamjenu za ibru i jos mu mogu rezervu naci, a za silvu mogu naci adekvatnu zamjenu po istoj cijeni i da im ostane za rezervnog!
@BALTAZAR Čuj njega on poredi Pereza i Berluskonija, pa jesi li ti normalan? Berluskoni je vlasnik Milana, a Galiani obavlja funkciju predsjednika kluba (Perez u Realu). Druga glupost uporediti Pepea i Benzemu sa Silvom i Ibrahimovićem, hahhaaa.....ccc.
Manchester City discuss Dzeko deal with AC Milan The striker could be set to leave the Premier League champions with a move to Italy looking likely after officials from both clubs met last week to discuss a potential transfer