Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj boss milan je za barcu institucija 9 liga prvaka trofeja
Kakav baloteli ni pod razno
Izbaciti katalonce? heheheheheheheheeh :) ;) vama ni tri autobusa harmonike ne mogu pomoći...vas roma natrpa ;)
ko god malo bolje prati ac milan,samo cu ovo reci:99,99% i sve je jasno,kada berla ovako nesto kaze,odmah u kontru treba shvatiti...ovako je govorio za t silvu i ibru da ne odlaze,pa su prodani....cvrsto vjerujem u dolazak bar jednog,ako ne i obojice,jedan da koristi u calciu (mario) a drugi u ligi prvaka (drogba).Ovaj poslednji zna kako izbaciti Katalonce!!!
potonji se sprema prodati jos nekoliko fudbalera:pato.robinjo.el saravi,emanuelson,boateng, jer on je naviko placati samo stare nogometase koji imaju male plate nije on lud da daje 10 miliona nekom.
Daj razumite malo čovjeka, štedi pare, ženi se ako Bog da na proljeće sa onom mladom od prije par dana što je objavljena slika... Nek vam je hairli, ja vjerujem da je to ljubav :))
Pa kako ćeš i imati kad sve pare potroši na k.u.r.a.v.e da možeš orgijati s njima u Napoleonovom krevetu!Kud ti onaj s kipom ne rasplovi tu plastičnu glavu,srozao si Milan na niske grane.