Nogomet
0

Berbatov traži razgovor s čelnicima Uniteda

Totalsport
Dimitar Berbatov (Foto: AP)
Dimitar Berbatov (Foto: AP)
Bugarski napadač Dimitar Berbatov (30), prvi strijelac Premierlige u prošloj sezoni, zatražio je sastanak s čelnicima Manchester Uniteda kako bi se riješio upitnika oko svoga statusa u klubu.

Iako je s Carlosom Tevezom podijelio status prvog strijelca lige, Berbatov nije bio čak ni na klupi u finalu Lige prvaka u kojem je njegov United poražen od Barcelone (3-1).

Nakon što mu je menadžer Alex Ferguson saopćio odluku, Bugarin je odbio gledati utakmicu s tribine i činilo se da je rastanak neizbježan. Strasti su se naknadno primirile, ali Berbatov i dalje želi znati kakav mu je status u klubu s kojim ga ugovor veže još jednu sezonu.

"Znat ćemo više nakon sastanka, ali Dimitar želi ostati na Old Traffordu i nastaviti s osvajanjem trofeja", rekao je za Mirror nogometašev agent Emil Dančev.

Interes za Berbatova posljednjih su sedmica pokazivali PSG, Bayern i Tottenham, a engleski su mediji spominjali kako bi ga Ferguson mogao iskoristiti kao dio odštete Tottenhamu za hrvatskog veznjaka Luku Modrića.