Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su zajebali Minhauzena
Taj za 1,5m nebi ni ovce cuvao a ne trenirao nekoga
Po meni fula. Partizan ima dosta boljih mogucnosti za poziciju trenera, a to su ljudi koji su s Partizanom osvajali duple krune.Prvenstveno mislim na Jokanovica i Nikolica.
tek da se nešto piše
Ti to o sebi ili....?
E, to bi bilo lepo.
Bio bi to pravi potez, mislim da bi se energije poklopile, ljubav prema crno-belim bojama je već tu, znao bi taj da zavede red i dobije poštovanje u svlačionici, a i neki mladi i nedokazani igrači sa Apenina bi mogli put Beograda, o medijskom benefitu po Partizan da i ne govorimo. Šta se čeka, Andrea?